Saturday, November 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai frumoase acvarii de pe planeta

Daca vrei sa admiri pestii sau alte specii marine minunate, fara sa ajungi insa cu picioarele in apa, iata cele…

By AncaP , in Topuri din lume , at February 11, 2016 Tags: , , , ,

Daca vrei sa admiri pestii sau alte specii marine minunate, fara sa ajungi insa cu picioarele in apa, iata cele mai frumoase acvarii de pe planeta pe care trebuie neparat sa le vizitezi.

baha,as

Bahamas. Aici se afla Atlantis Paradise Island un acvariu cu decoruri foarte bine gandite si lucrate din diferite universuri. Cei mai curajosi vor incerca cu siguranta sa mearga pe toboganul din templul Maya din mijlocul unei lagune « infestate » cu rechini. Aici poti  inota si  cu delfinii.

Franta. La Cite de la Mer din Cherbourg propune vizitatorilor sai, pe langa acvarii sa descopere istoria acvatica. Acvariul abisal are o inaltime de 11 metri si este unul din cele mai adanci din Europa. Se mai pot admira peste 1000 de pesti tropicali.

dubai

Dubai..In desert, poti admira cle mai frumos acvariu, Dubai Aquarium. Iguanele se afla printre pinguini si crocodili. Sunt propuse sedinte de scufundari si un tunel iti va permite sa observi vietatile marine fara sa te uzi.

Atlanta. Aflat in Atlanta, Georgia Aquarium este unul din cele mai mari din lume. Aici se afla peste 120 000 de animale in 32 de milioane de litri de apa.

lisa

Lisabona. Oceanarium din Lisabona te va seduce cu marimea acvariului sau central care are rechini, diavoli de mare si o specie foarte rara de peste luna.

Monaco. In afara edificiului magnific unde se afla muzeul oceanografic de aici, locul merita cu prisosinta sa fie vizitat datorita lagunei sale cu rechini si celor mai variate specii marine.

cal

California. La Monterey Bay Aquarium, vei putea hrani diavolii de mare si sa asisti la festinele rechinilor. Trebuie sa vizitezi aici si caracatita gigantica din Pacific si frumsoii caluti de mare.

Australia. . In celalalt capat al lumii, se afla unul din cele mai frumoase acvarii de pe planeta The Aquarium of Western Australia. Speciile de bariere de corali sunt reunite in mai multe acvarii alaturi de testoase, de rechini si de pesti foarte colorati.

valencia

Valenica. Oceanograficul din Valencia este cu siguranta cel mai frumos in ceea ce priveste arhitectura. Are forma unui nufar si aici se tin cele mai frumoase spectacole cu delfini.

 

 

 

Comments

comments