Tuesday, December 6, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top 8 inimioare prezente in natura si peisaje

Iubirea este prezenta peste tot iar natura este prima care ne aminteste mereu de asta. Peste tot poti descoperi cele…

By AncaP , in Topuri din lume , at February 22, 2016 Tags: , , , , ,

Iubirea este prezenta peste tot iar natura este prima care ne aminteste mereu de asta. Peste tot poti descoperi cele mai paradisiace peisaje. Dovada in acest articol care iti prezinta care sunt peisajele in forma de inimioare must see. Aviz indragostitilor!

irlanda

Lough Bray Lover in muntii irlandezi. Lacul Wicklow din Irlanda se afla in munti. Acesta se numeste “Lough Bray Lover”  sau lacul iubirii datorita formei sale de inimioara. O forma foarte speciala inconjurata de munti.

Heart Reef, Marea Bariera de Corali, Australia. In Australia, in Marea Bariera de Corali se afla o formatiune naturala mai speciala cu o forma de inimioara. Frumusetea sa este una magica. Din acest motiv este un loc protejat. Astfel, se poate admira doar din avion sau elicopter. Un loc ideal pentru a face o declaratie de dragoste.

peliza

O inimioara pe o peluza. In New England indragostitii se pot aseza pe o banca si sa admire o inimioara in cel mai verde peisaj. Arborii si natura de aici promit un moment perfect.

Lacul in forma de inimioara din Washington. Parcul National Olympique se afla in Statul Washington din partea de nord- vest a Statelor Unite. Aici se afla o multime de zone cu apa, o diversitate de flora si  fauna minunata, dar si munti si vulcani. Se afla si un lac minunat in forma de inimioara- Heart Lake.

noua

Inima Voh, Noua  Caledonie. Inima Voh este o formatiune naturala vegetala din Noua Caledonie. Este vorba despre un luminis natural de patru hectare din laguna caledoniana. Padurea de mangrve de aici este pe jumatate in apa, pe jumatate pe pamant.

Padure in forma de inimioara, Cantabria. In partea de nord a Spaniei, in Cantabria se afla o padure superba in forma de inimioara.

lac

Lacul Gutierriez, Patagonia. Iubirea se afla si la capatul lumii. In partea de est a Patagoniei, lacul Gutierriez ofera cel mai frumos peisaj cu putinta. O inima in mijlocul unui lac care te va fascina cu siguranta.

Inima din paradis. Insula Tavarua din Fiji este un paradis cu peisaje uimitoare. Are o forma de inimioara minunata inconjurata de recifi de corali.

 

Comments

comments