Monday, April 19, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 5 orase de vizitat in Thailanda

Cu templele sale budiste, plajele sale paradisiace si jungla sa luxurianta, Thailanda este una din cele mai frumoase tari din…

By AncaP , in Topuri din lume , at February 14, 2016 Tags: , , , , , ,

Cu templele sale budiste, plajele sale paradisiace si jungla sa luxurianta, Thailanda este una din cele mai frumoase tari din Asia de sud-est. Iata care sunt orasele de descoperit neaparat.

bang

Bangkok. Capitala thailandeza este o destinatie turistica foarte iubita de turistii veniti din lumea intreaga. Ai aici o multime de lucruri de vazut si de facut. Poti sa te plimbi cu vaporul pe canale, sa vizitezi pietele plutitoare sau magnificul palat regal. Un tur la Sea Life Bangkok Ocean World este un must see.

Chiang Mai. Este un adevarat paradis pentru cei care iubesc sporturile in aer liber, orasul fiind inconjurat de paduri luxuriante unde se poti face excursii, plimbari cu elefantii sau cu barcile. Aici mai poti descoperi o multime de temple foarte frumoase.

ao

Ao Nang. Aflat langa Krabi, Ao Nang este un loc celebru pentru magnificele sale faleze. Trebuie neparat sa faci si un tur al padurii de mangrove cu kayakul sau Big Headed Ghost Cave, o grota celebra pentru desenele sale rupestre. Un loc incantator plin de contraste, cu un  peisaj magnific, cu cea mai luxurianta natura, cele mai cristaline si frumoase ape si cele mai superbe coaste.

Chiang Rai. Este un orasel de doar 70 000 de locuitori la 200 de km in nord fata de Chian Mai nu departe de frontiera cu Myanmar si cu Laos. Orasul este celebru pentru magnificul sau templu alb in intregime, Rong Khun, care se afla la doar 13 km fata de oras si care pare iesit parca din basme. Natura care inconjoara orasul iti va taia respiratia cu siguranta. Poti descoperi orasul si imprejurimile sale, fie pe jos, fie cu bicicleta. Aici se pot descoperi cateva temple foarte frumoase, printre care si Wat Pra Kaew care a adapostit o vreme o statuie a lui Buddha din smarald.

pont-de-la-riviere-kwai

Kanchanaburi. Aflat in partea de vest a tarii, Kanchanaburi este o destinatie turistica celebra pentru podul sau de peste raul Kwai. La 60 de km in partea de nord – vest a orasului se afla parcul national Erewan, un parc natural foarte frumos care adaposteste cea mai magnifica cascada.

 

 

Comments

comments