Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 destinatii ideale pentru Paste

De Paste toata lumea are concediu sau vacanta. Asta inseamna ca trebuie sa plece in descoperirea celor mai frumoase destinatii…

By AncaP , in Topuri din lume , at February 23, 2016 Tags: , , , , , , ,

De Paste toata lumea are concediu sau vacanta. Asta inseamna ca trebuie sa plece in descoperirea celor mai frumoase destinatii pentru o relaxare totala. Care este destinatia perfecta pentru a petrece mai mult timp in familie, in cuplu sau cu prietenii? Vei afla citind acest articol.

paste

Cele mai bune idei de city break.

Budapesta. Capitala maghiara este cea mai buna idee pentru un city break minunat in cuplu sau cu prietenii. Te asteapta aici o destinatie turistica la jumatatea drumului dintre Viena si Berlin datorita arhitecturii sale minunate si laturii sale hipster si design, cu cele mai diverse atractii. Trebuie sa vizitezi aici cartierele istorice Buda si Pest, termele de la Szechenyi, sa descoperi cele mai trendy buticuri si cele mai primitoare cafenele.

Bordeaux. Un oras foarte accesibil cu o arhitectura remarcabila, o destinatie ideala pentru toti cei care iubesc la nebunie istoria, shoppingul dar si gastronomia. Orasul rezerva o multime de suprize foarte frumoase- vizite atipice la Garonne, o excursie in podgoriile din jur sau descoperirea luminilor noaptea in oras.

Bari. Capitala celei mai frumoase regiuni din Italia,  Puglia, este destinatia ideala pentru cei care sunt in cautare de soare, de mare si de cele mai bune restaurante. Un oras fermecator din tocul cizmei care te va face sa te bucuri din plin de dolce vita. Plimba-te prin centrul orasului pentru a-i descoperi arhitectura remarcabila, mai ales cea a  catedralei si a fortaretei, profita de excursiile de o zi propuse aici, pentru a descoperi casutele traditionale trulli din Alberobello sau pentru a ajunge in satucul Polignano del Mare pentru a descoperi cele mai magnfice faleze albe.

Martinica. Aici poti descoperi o noua plaja diferita in fiecare zi. Intr-o zi o plaja cu un nisip alb imaculat, intr-o alta zi o plaja cu nisip vulcanic, negru… ai de ales intre peste 100 de plaje. Cele mai frumoase se afla pe coasta de sud a insulei. Printre alte activitati se mai numara:  vizitarea gradinilor magnifice de aici, fabricile de rom, muzeul bananei sau excursii pentru a descoperi peisajele vulcanice, cascadele si insulele inaccesibile.

Strasbourg. Cea mai buna idee pentru o vacanta in familie cu o multime de activitati pentru toate gusturile si varstele. O regiune magnifica cu satucuri minunate, cu podgorii, o multime de trasee pentru bicicleta si o cultura si traditii autentice.