Sunday, July 12, 2020
Afli informatiile care conteaza


Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Veritabile destinatii secrete, paradisuri pe pamant din inima orasului sau ascunse in jungla, cele mai frumoase plaje din lume te…

By AncaP , in Topuri din lume , at February 12, 2016 Tags: , , , , ,

Veritabile destinatii secrete, paradisuri pe pamant din inima orasului sau ascunse in jungla, cele mai frumoase plaje din lume te asteapta sa profiti fara a mai sta prea mult pe ganduri cu un nisip alb imaculat, cu zgomotul valurilor si cu un soare minunat. Alege pentru vara ce vine una din cele mai frumoase plaje din lume.

brazilia

Brazilia. Parcul natural Lençóis Maranhenses din Brazilia te asteapta cu cele mai magnifice dune care sunt intercalata de apa. Un peisaj cu o frumusete supranturala

Maldive. Insulitele din Maldive sunt un adevarat paradis pe pamant. Insula Veligandu este cea mai frumoasa bijuterie a arhipelagului.

noua

Noua Caledonie. Insula cu Pini din Noua Caledonie este supra numita si « cea mai mare insula paradis din lume ». Aici se afla o multime de pini care inconjoara raul Ouro, marginit de plaje exceptionale.

Bora Bora. Bora Bora este un mic colt de paradis, insula creata de zei la care toata lumea viseaza, mai ales in perioada iernii. Apa este aici translucida si cristalina iar plaja este de o frumusete pitoreasca, salbatica chiar.

el nido

El Nido, un paradis ascuns. La poalele celor mai inalte faleze, in mijlocul unei jungle tropicale, plaja El Nido din Filipine face parte din locurile secrete si magice care merita sa fie descoperite.

Navagio, o plaja mitica. Este una din cele mai celebre plaje din Grecia. Este accesibila doar de pe mare iar epava de aici ii confera un farmec special.

905725-l-ile-fraser-des-tonnes-de-sable

Insula Fraser. Este cea mai mare insula de nisip din lume. Se afla in partea de est a cosastei australiene si a fost inscrisa in Patrimoniul Unesco in anul 1992. O plaja cu un potential turistic ideal.

Langwaki. Langwaki este un arhipelag cu 99 de insule. Pe langa cele mai frumoase plaje, aici vei putea descoperi o flora exceptionala datorita minunatelor poduri aeriene de aici.

coucher-de-soleil-a-hawaii-1367092903-1245675

Kohala Coast. Daca vrei sa te bucuri de o plaja in apropiere de vulcani si de un apus de soare mai mult decat perfect, trebuie sa ajungi in Hawaii, la Kohala Coast,

Madagascar. Aici se afla unele din cele mai frumoase plaje, cum ar fi Nosy Be sau Nosy Iranja, cele mai fine benzi de nisip intre cer si ocean. Un adevarat paradis.

Comments

comments