Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 9 cele mai originale destinatii pentru 2016

Ai decis ca anul 2016 este anul in care trebuie sa descoperi noi orizonturi, in care trebuie sa ajungi in…

By AncaP , in Topuri din lume , at January 8, 2016 Tags: , , , , , ,

Ai decis ca anul 2016 este anul in care trebuie sa descoperi noi orizonturi, in care trebuie sa ajungi in cele mai frumoase si mai de vis destinatii? Iata un top al celor mai originale destinatii de descoperit in anul 2016.

botswna

Botswana. Botswana inseamna turism de lux si experiente in safari mai mult decat memorabile. De la delta raului Okvango pana la Kalahari, vei putea observa aici o multime de animale in mediul lor natural.

Insulele Fiji. Insulele Fiji sunt un adevarat paradis pe pamant. Plajele sunt paradisiace, iar orasul Sava este ideal pentru a profita de viata nocturna de aici.

muntenegru

Muntenegru. Trebuie sa ajungi si prin Muntenegru, pentru a descoperi impresionantul si splendidul oras Kotor care se afla in spatele unui fiord. Meterezele care aparau pe vremuri orasul inca sunt intr-o stare perfecta. Profita de vizita si pentru a descoperi Parcul National Lovcen.

Letonia. In Europa de Nord, Letonia se impune din ce in ce mai mult drept o destinatie must see cu  frumoasa sa capitala,  Riga. In regiunea Sigulda, castelele medievale stau drept marturie pentru trecutul medieval al orasului. Trebuie sa vizitezi si orasul pitoresc Kuldiga.

 palaos

Palau.  In partea de nord a Indoneziei, Palaos iti propune un peisaj exceptional cu cele mai superbe funduri marine. Vei putea admira aici corali, delfini si balene.

Insula Sfanta Elena. Pana acum accesibila doar cu vaporul, Insula Sfanta Elena va fi dotata cu un aeroport. Locul in care a fost exilat Napoleon, aceasta insula din mijlocul Atlanticului este un paradis pentru cei care iubesc drumetiile.

Slovenia. Peisajele de munte din Slovenia nu se lasa mai prejos fata de cele ale Alpilor. Ljubljana este o capitala dinamica care ofera o arhitectura mai mult decat interesanta. Obiectivele must see de aici sunt Parcul National Triglav, grotele Skocjan si lacul Bled.

Romania. Tara noastra este si ea pe lista destinatiilor trendy pentru 2016 mai ales datorita regiunii Transilvania, unde o poti lua pe urmele lui Dracula. Aici poti descoperi staituni de schi si poti admira cele mai frumoase biserici din lemn sau cele fortifiate.

 

  1. Intre Brazilia si Argentina, Uruguay este cel mai adesea o desitnatie uitata, neglijata dar care merita sa fie descoperita in 2016. Montevideo si Punta del Este trebuie sa se gaseasca pe lista obiectivelor de descoperit.

Comments

comments