Wednesday, August 10, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top 9 cele mai frumoase croaziere din 2016

Vrei sa parcurgi lumea fara sa trebuiasca sa iti faci griji cu privire la transport sau la oboseala? Croazierele sunt…

By AncaP , in Topuri din lume , at January 13, 2016 Tags: , , , , , , ,

Vrei sa parcurgi lumea fara sa trebuiasca sa iti faci griji cu privire la transport sau la oboseala? Croazierele sunt in acest caz cea mai buna optiune. Poti descoperi cele mai frumoase destinatii din lume, relaxandu-te la bordul unui vapor. Ce poate fi mai frumos? Iata cele mai bune idei.

noua

Noua Zeelenda. In Noua Zeelanda trebuie sa descoperi coasta de est a insulei de nord si a insulei de sud. Pe drum vei putea descoperi Auckland, Tauranga, Napier, Wellington, Akaroa, Dunedin, fiordurile Milford Sound si Dusky Sound.

Golful Mexicului. Una din cele mai frumoase croaziere cu putinta care iti va permite sa descoperi Havana, Cozumel, insula din largul Rivierei Maya, Georgetown si Montego Bay cu plajele sale magnifice inconjurate de o mare in nuante minunate de albastru turcoaz.

bora-bora

Tahiti. Daca adori fructele exotice si daca visezi la o insula paradisiaca unde apa este de un minunat albastru turcoaz, unde poti lenevi la umbra cocotierilor, aici trebuie sa ajungi. Vei putea descoperi Papetee- Tahiti, Moorea, Tahaa, Raiatea, Bora Bora si Huahine.

Caraibe si Atlantic. Daca vrei sa te relaxezi, alege o croaziera prin Caraibe si Atlantic, de-a lungul careia te vei  plimba prin Martinica, Guadalupe, Santa Lucia sau Barbados. De-a lungul Atlanticului poti descoperi Insulele Canare, Madeira si Barceloan.

dubrovnik

Adriatica. O croaziera de-a lungul careia poti descoperi cele mai frumoase destinatii turistice din Europa- Venetia, Dubrovnik, Perla  Adriaticii, Trieste sau Split. Poti admira si Golful Kotor, cu manificul sau fiord, Katakolon dar si cea mai frumoasa insula din Grecia- Corfu.

Grecia si Turcia. Poti pleca in descoperirea Insulelor Ciclade si sa admiri Mykonos cu morile sale, portul turcesc Kusadasi, Patmos, Rhodos Heraklion sau maiestuoasa Santorini.

ours-en-train-de-chasser-le-saumon

Alaska. Daca vrei sa descoperi spatii imense si salbatice, aici trebuie sa ajungi. Coaste salbatice, ghetari, fiorduri si satucuri autentice, toate te asteapta pe drum.

Norvegia. Pleaca in descoperirea tarii fiordurilor pentru a admira targurile fermecatoare de aici inconjurate de fiorduri maiestuoase, cu cele mai exotice nume-Stavagner, Bergen, Flaam, Geiranger sau Hellesylt.

 

rhin-romantique

Rinul cel romantic. Pe drum vei putea descoperi Strasbourg, Meyence, Rudesheim sis a admiri cele mai pitoresti podgorii dar si castele cu un farmec autentic.

Comments

comments