Tuesday, September 27, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top 8 cele mai luxoase hoteluri din Europa de Est

Praga, Dubrovnik sau Sankt Petersbourg sunt orase care atrag in fiecare an din ce in ce mai multi turisti care…

By AncaP , in Topuri din lume , at January 27, 2016 Tags: , , , , , , ,

Praga, Dubrovnik sau Sankt Petersbourg sunt orase care atrag in fiecare an din ce in ce mai multi turisti care isi doresc sa descopere Europa de Est. Pentru a te caza in cele mai bune conditii aici, hotelurile de lux sunt cea mai buna alegere. Destinatiile turistice din Europa de Est mizeaza pe lux pentru a atrage cei mai exigenti turisti. De la Budapesta la Moscova, iata o selectie cu cele mai exceptionale cladiri.

kiev

Kiev. Incepem turul in Europa de Est cu Kiev cu a lui 11 Mirrors Design Hotel, cu cele mai frumoase camere decorate in stil contemporan. De la bar la restaurant,trecand prin dormitoare sau saloane, toate incaperile de aici sunt decorate cu eleganta si rafinament.

Corinthia Hotel din Budapesta. Un hotel care seduce mai ales datorita imensului sau bazin interior. Aici se mai gaseste si un spa unde te poti relaxa de minune. Camerele sunt spatioase si decorate cu gust. Un restaurant gastronomic iti va permite sa savurezi specialitatile locale.

sankt

Sankt Petersbourg. O destinatie turistica unde vei putea gasi o multime de hoteluri luxoase, mai ales Belmond Grand Hotel Europe. Este o cladire istorica unde au avut loc in trecut ceremonii regale si baluri prestigioase. Camerele sunt decorate cu mobilier de epoca iar preturile incep de la 150 de euro pe noapte.

Hotelul Epoque, Bucuresti.  Este cel care iti va asigura o noapte memorabila in Bucuresti. Fatada sa este extrem de eleganta iar camerele foarte spatioase. Poti sa te relaxezi si intr-un spa foarte elegant.

hel

Hotel Kamp din Helsinki. La Helsinki se afla un hotel foarte celebru cu un spa care invita la relaxare, cu un hol grandios si cu camere decorate cu foarte mult gust. In plus, are o pozitie ideala care iti va permite sa ajungi foarte usor la toate atractiile turistice din oras.

Moscova. La Moscova, Hotelul Metropol prezinta cel mai frumos si mai subtil amestec intre istorie si tehnologie. Sala restaurantului se afla sub o imensa cupola de sticla si in jurul unei fantani maiestuoase.

cra

Cracovia. Queen Boutique Hotel din Cracovia este un adevarat port de pace. Unele dormitoare vin cu o panorama exceptionala cu terase sau ferestre mari pentru a putea admira orasul din pat.

Praga. Un oras care are o multime de hoteluri de lux, in special U Zlate Studne Hotel care propune o terasa minunata si un restaurant care merita sa fie vizitat.

Comments

comments