Monday, April 19, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 8 cele mai bune destinatii pentru Sfantul Valentin

Sfantul Valentin este cea mai buna ocazie de a calatori in cuplu. Iata cele mai romantice destinatii cu putinta unde…

By AncaP , in Topuri din lume , at January 19, 2016 Tags: , , , , ,

Sfantul Valentin este cea mai buna ocazie de a calatori in cuplu. Iata cele mai romantice destinatii cu putinta unde trebuie sa ajungi in acest an. Cei mai romantici sau mai clasici dintre voi vor ajunge cu siguranta prin Paris sau Venetia. Dar cei mai originali vor alege cu siguranta alte destinatii precum Coreea de Sud cu parcul sau erotic Loveland  sau  New York. Sa vedem insa care sunt cele mai frumoase destinatii romantice.

coreea

Coreea de Sud. In Coreea de Sud, pe Insula Jeju se afla parcul erotic Loveland cu tematica sa specifica- iubirea, erotismul, dar si sexul. Aici se afla peste 140 de sculpturi, unele dintre ele destul de explicite.

Istanbul. Istanbul este o destinatie fermecatoare, ideala pentru o calatorie in doi. De pe podul peste Bosfor puteti admira cele mai frumoase apusuri si rasarituri de soare.

londra

Londra. Londra este un alt must have atunci cand vine vorba despre destinatii romantice. Trebuie sa ajungeti prin Piccadilly Circus, sa va sarutati pe ploaie in fata Statuii Ingerului de care toata lumea zice ca il reprezinta pe Eros.

Marrakech. Cei care simt nevoia de mai mult exotism, trebuie sa ajunga la Marrakech. Intr-un week-end prelungit trebuie sa profitati de confortul unui riad, sa va bucurati de un masaj in cuplu sau sa savurati un cocktail intr-una din pietele orasului.

new

New York. O alta destinatie minunata pentru a sarbatori iubirea, chiar daca este putin cam scumpa. Puteti admira cel mai frumos apus de soare de pe Podul Brooklyn sau sa mergeti la patinoarul din Rockfeller Center.

Paris. Este cel mai romantic oras de pe planeta. Trebuie neaparat sa legi impreuna cu persoana iubita un lacat pe Podul Artelor sau sa descoperti Parisul noaptea intr-un vapor.

roma

Roma. Daca alegeti sa va celebrati iubirea la Roma, trebuie neaparat sa va plimbati cu vaporul pe Tibru. Veti descoperi altfel minunile arhitecturale ale orasului. Pentru cel mai frumos si romantic apus de soare trebuie sa ajungi la Janiculum, colina cu o panorama impresionanta.

Sankt Petersbourg. Venetia Nordului este un alt must have pentru indragostitii care vor sa admire fastul palatelor sale. Muzeul Ermitage, Canalul Neva… aveti ce decoperi aici.

 

 

 

Comments

comments