Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 tari europene surprinzatoare si foarte abordabile

Anul 2016 a inceput de ceva vreme si cu siguranta ca este anul celor mai bune rezolutii pentru multi dintre…

By AncaP , in Topuri din lume , at January 26, 2016 Tags: , , , , , ,

Anul 2016 a inceput de ceva vreme si cu siguranta ca este anul celor mai bune rezolutii pentru multi dintre voi. Printre ele sa slabiti si sa calatoriti mai mult.

kosovo

In acest articol te vom ajuta sa iti gasesti inspiratia pentru a calatori aproape si in cele mai abordabile destinatii cu putinta. Cele mai frumoase destinatii sunt cele pe care nu le-ai descoperit inca, destinatii departe de turismul de masa cu un farmec autentic. Destinatiile din acest top sunt magnifice potrivite oricarui buget.

Kosovo. Kosovo, mai ales orasul Prizren este noul loc preferat al multor turisti. Cafenelele sunt foarte animate, restaurantele sunt pline in fiecare seara, bauturile sunt ieftine si atmosfera este aici relaxanta. Privelistea de la Fortareata Prizren este un adevarat must see.

Albania. Daca iubesti insulele grecesti dar vrei sa profiti la ele la un pret mai mic, trebuie sa ajungi in Albania. Tirana, Shkodra, dar si orasele de pe coasta, de pe Riviera Albaneza sunt cele mai populare. O tara cu o frumusete naturala magnifica.

cb050d674aabada313c8354d2eb08260

Macedonia. Republica Macedonia, cu a sa capitala, Skopje, este un oras in constrctie dar unul magnific. Te poti plimba pe stradute si sa admiri arhitectura unica de aici si podurile artistice sau sa ajungi la Old Bazaar sau Bit Pazar pentru a descoperi pietele locale de aici.

Muntenegru. Muntenegru te asteapta sa descoperi munti impresionanti, vechi orase istorice si cele mai magnifice coaste. Muntenegru este o destinatie cu un farmec discret cu o amprenta inca vie a farmecului sau venitian si a barocului austriac. Este una din cele mai populare destinatii din Balcani cu impresionantul sau golf Kotor. Golful Kotor este o adevarata bijuterie.

romania

Romania. Orice turist care vine in Romania va fi cu siguranta fermecat de peisajele de aici. Oamenii sunt foarte primitori, natura de la tara este sublima si preturile mai mult decat rezonabile. Regiunea Transilvania este in topul regiunilor de descoperit in anul 2016. Tara noastra are o istorie impresionanta, este o tara cu o multime de influente, in care trebuie sa descoperi muntii maiestuosi, Delta Dunarii peisajele bucolice desenate parca cu penelul, campiile fertile si legendele de aici.