Thursday, September 29, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top 5 locuri unde este nevoie de o camera de supraveghere

Lumea a ajuns in punctul in care aproape fiecare miscare este inregistrata. Satelitii preiau imagini de pe pamant, masinutele Google…

By Razvan Nemesu , in Topuri din lume , at January 26, 2016

Lumea a ajuns in punctul in care aproape fiecare miscare este inregistrata. Satelitii preiau imagini de pe pamant, masinutele Google circula fara oprire iar camerele de supraveghere isi fac treaba zi de zi, ora de ora. Suntem din ce in ce mai tehnologizati, iar acest lucru este excelent pentru unii si mai putin placut pentru altii.

Evident, nu toate camerele sunt necesare. Unele sunt puse pur si simplu pentru placerea posesorului, in timp ce altele au o utilitate uriasa.

Care sunt, asadar, locurile unde chiar este nevoie de o camera de supraveghere?

1) Conform http://www.sekurit.ro primul loc este acasa . Nicaieri nu-i ca acasa, atata vreme cat casa este un spatiu sigur, unde te poti retrage fara frica de hoti si de persoane straine. Din nefericire, chiar daca traim in 2016, hotii exista. Ceea ce poti sa faci impotriva lor este sa iti dotezi casa cu camere de supraveghere, cu alarme si cu un caine :).

2) Locul de munca. Pentru angajati nu este intocmai plcut sa fie supravegheati, insa un sistem de supraveghere video instalat la locul de munca este cat se poate de util, deoarece poate sa creasca mult productivitatea. Evident, pentru asta este bine ca toti angajatii sa stie ca sunt supravegheati video.

3) Magazinele, mallurile, bancile, etc. Sunt, de fapt, primele spatii unde au aparut camere de supraveghere, deoarece sunt primele spatii cu un flux mare de potentiali clienti. Este imposibil sa gasesti o banca fara camere de supraveghere si aproape imposibil sa gasesti un magazin. Cu siguranta, hotii sunt intr-un mare impas din aceasta cauza.

4) Strazile si obiectivele turistice. In locurile publice, camerele de supraveghere sunt adevarate mine de aur. Practic, acestea aduc liniste si zone mult mai sigure. Conform politiei, infractiunile scad de la an la an in locurile in care exista camere de supraveghere video. Evident, exista oameni care doresc sa faca infractiuni, insa nimeni nu vrea sa fie si prins. Camerele de supraveghere asta fac: prind infractorii.

5) In masina. In ultimii ani, o camera de supraveghere auto, in propria masina, este mai mult decat necesara. De ce? Pentru ca poate filma evenimentele din trafic si pentru ca te poate apara de eventualele neplaceri aparute. Daca iei parte la un accident, dar nu esti vinovat, o camera de supraveghere este, fara doar si poate, cel mai bun prieten pe care il poti avea.

 

 

 

Comments

comments