Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top 6 destinatii sexy din lume

Daca esti un altfel de turist, avem destinatiile perfecte pentru tine. Din Japonia pana in Turcia sau Paris, trecand prin…

By AncaP , in Topuri din lume , at December 7, 2015 Tags: , , , ,

Daca esti un altfel de turist, avem destinatiile perfecte pentru tine. Din Japonia pana in Turcia sau Paris, trecand prin Las Vegas, iata un top al celor mai sexy destinatii de descoperit.

moulin

Moulin Rouge, Paris. Se spune despre Paris ca este capitala iubirii, a romantismului si a indragostitilor. Dar aici se pot gasi si unele locuri sexy-sic precum Crazy Horse, Lido sau Les Folies Bergères. Sa nu mai vorbim despre cartierul Pigalle celebru in intreaga lume pentru cabaretele sale si alte spectacole erotice.

Zumanity, Las Vegas. La New York-New York Hotel & Casino din Las Vegas vei putea admira cel mai senzual spectacol imaginat de catre Cirque du Soleil care promite o aventura ideala pentru adulti plina de senzatii forte, de acrobatii si de tot felul de placeri libertine.

tarile de jos

Muzeul Erotic, Tarile de Jos. Este adevarat ca Amsterdam se bucura de o reputatie mai mult decat sexy. Deci nu este de mirare ca aici se afla si un muzeu al erotismului. Se afla la numarul 54 al unei strazi cu un nume foarte greu de pronuntat « Oudezijdsachterburgwal ». Aici vei gasi de toate- statui, fotografii, picturi, obiecte si desene foarte sexy care se etaleaza in fata vizitatorilor fara nicio urma de sfiala.

Buticul din « Sex and the city », New York. Daca esti un fan inrait al serialului “Sex and the city”, cu siguranta ca ai auzit de buticul “The Pleasure Chest”. Aici unul din personajele din serial vine sa cumpere un sex toy. Un butic existand si in viata reala care primeste zi de zi aici o multime de fani.

Love-Hotel-Tokyo

Love Hotels, Japonia. Este o traditie care te-ar putea surprinde dar care exista in Japonia. Nu mai au nevoie de traducere cu siguranta. Love Hotels sunt solutia ideala pentru cuplurile care sunt in cautare de placere. Camerele de aici se pot inchiria atat ziua cat si seara.

Valea Iubirii, Turcia. Uneori, natura este mai sexy si mai senzuala fara voia sa. Este si cazul Turciei cu regiunea sa Cappadocia unde se afla aceasta Vale a Iubirii care se materializeaza in aceste imense stanci cu o forma mai mult decat falica.