Monday, September 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 5 cele mai trendy destinatii pentru Revelion

In acest an de Revelion vrei sa ajungi in cele mai festive, calduroase sau romantice destinatii? Clasice sau pur si…

By AncaP , in Topuri din lume , at December 2, 2015 Tags: , , , , , ,

In acest an de Revelion vrei sa ajungi in cele mai festive, calduroase sau romantice destinatii? Clasice sau pur si simplu in tendinte? Iata care sunt cele mai in voga destinatii pentru Revelionul anului 2016.

l

Londra. Londra este o destinatie cosmopolita, moderna, singulara care are foarte multe  de oferit. Are multe de oferit mai ales de Revelion. Ai de ales intre o multime de puburi, de cluburi, de restaurante traditionale sau mai trendy, baruri cu jazz care te vor incanta cu siguranta. Vei petrece aici un Revelion de neuitat cu siguranta. In afara de efervescenta ideala pe care o poate oferi Londra, cu siguranta ca vei fi fermecat de atmosfera feerica create de luminile de pe strazi.

Lisabona. Lisabona a fost una din cele mai trendy capitale ale anului 2015. Daca vei opta pentru un sejur la Lisabona de Revelion vei putea profita de blandetea climatului sau chiar si iarna, de animatiile din oras, de viata sa nocturna dar si de frumusetea sa, de energia sa singulara si extrem de placuta.

b

Barcelona. Barcelona este orasul spaniol festiv prin excelenta, unul din cele mai petrecarete orase din Europa. Este un oras plin de viata si vibrant, o valoare sigura pentru un Revelion de neuitat. Un Revelion plasat sub semnul calmului dar si extrem de animat.

Venetia. Venetia este unul din cele mai frumoase orase din lume. Dar Venetia este inainte de toate un oras cu  o atmosfera minunata, un capriciu arhitectural, un veritabul muzeu in aer liber … iar in timpul sarbatorilor de sfarsit de an Venetia atinge apogeul cu stradutele sale si canalele iluminate cu mii si mii de luminite. Un Revelion mai mult decat sublim.

f

Florenta. Trebuie sa stii ca Florenta este atat un oras muzeu cat si o cetate foarte vie, animata. Aici ti se ofera ocazia de vis de  a incheia cat mai frumos anul. Un Revelion la Florenta rimeaza cu frumusete, cu farmec, cultura, alaturi de cea mai calduroasa si mai animata atmosfera. Poti alege sa petreci o seara de Revelion sic si rafinata intr-un palazzo sau un restaurant exclusiv sau pe strazile incarcate de istorie de aici.

Comments

comments