Friday, October 22, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 10 sfaturi utile pentru pariori

Pariurile sportive sunt din ce in ce mai populare , atragand an de an o multime de adepti. Motivele sunt…

By Razvan Nemesu , in Topuri din lume , at December 4, 2015

Pariurile sportive sunt din ce in ce mai populare , atragand an de an o multime de adepti. Motivele sunt multe : sunt antrenante, promit castiguri mari, pe care de multe ori le si ofera si iti pun mintea la contributie. Daca esti o persoana bine organizata, care face analize si care cunoaste cu exactitate nemteasca fiecare detaliu despre echipele pe care pariaza, atunci ai sanse extrem de mari sa castigi.
Inainte de a incepe sa pariezi serios insa, trebuie sa iei in considerare cateva sfaturi. Da! Pare destul de simplu sa pariezi si, teoretic, nu ai avea nevoie de o instruire speciala. Pana la urma, ce trebuie sa faci mai mult decat sa iti alegi o echipa si sa preconizezi ca va castiga sau nu?
Cu siguranta, sunt mult mai multe de facut. Tipurile de pariuri sunt foarte multe, casele de pariuri sunt si ele intr-un numar foarte mare , atat offline (superbet sau
bet cafe arena) cat si online ( un numar extrem de mare de case de pariuri) iar strategiile pe care le poti aborda sunt deosebite.
Iata, asadar, cateva lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre pariuri:


Documentarea, elementul esential in pariuri sportive

Munca, documentare serioasa si analiza atenta a fiecarui meci. Acestea sunt lucrurile de care ai nevoie. Atunci cand vrei sa pariezi, este bine sa iei fiecare eveniment in parte si sa ii faci o analiza chirurgicala. Evita sa te bazezi 100% pe pronosticurile altora, chiar daca este bine sa te inspiri din ele si incearca sa apelezi mereu la sursele oficiale, atunci cand obtii informatii.

La fel ca in orice alt domeniu, in pariurile sportive, norocul ti-l cam faci singur. Exista o multime de pariori de succes care fac asta full time si o fac excelent. Diferenta dintre ei si cei care pierd este munca.

Perseverenta si disciplina

Sa fii disciplinat si perseverent intr-un astfel de domeniu, este ca si cand ai avea cheia spre succes. Pune-ti pe hartie un plan despre modul in care urmeaza sa pariezi si  incearca sa te tii de el. Evita sa pariezi la impuls si evita sa pariezi in momentele in care tocmai ce ai pierdut un bilet. O astfel de actiune poate dauna grav intregului buget.

Este bine sa ai mereu o strategie pe care sa o urmezi si un buget strict, de la care sa nu te abati. Desi este greu, acest lucru poate sa faca diferenta.

Trasarea obiectivelor

Nu pleca la drum, inpariuri, fara sa iti trasezi niste obiective. Acestea trebuie sa fie realista, sa fie foarte usor de definit si sa poaata fi realizate in timpul pe care ti l-ai propus. Spre exemplu, poti sa iti propui dublare bugetului pe care il ai, intr-o luna.

Noteaza-ti fiecare obiectiv in parte pe o hartie si pune mereu hartia respectiva la vedere. Obiectivele pot fi foarte diversificate:

  • Poti sa iti propui dublarea bancii;
  • Poti sa iti propui castigarea unor anumite cote;
  • ¬†Poti sa iti propui castigarea unui numar mare de pariuri consecutive.

Chiar daca nu iti vei atinge de la inceput toate obiectivele, acest lucru nu va face altceva decat sa te caleasca si sa iti ofere experienta.

Transformarea in specialist

Orice incepator poate deveni, la un moment dat, specialist. Cu siguranta si tu iti doresti sa faci asta, insa pentru a o face trebuie sa iti alegi doar un sport si eventual doar cateva echipe pe care sa pariezi intotdeauna. Desi este tentant sa pariezi pe fotbal, informeaza-te si despre alte sporturi, deoarece s-ar putea sa gasesti o multime de informatii interesante despre ele. Evita sa pariezi in sporturi care nu iti ofera informatiile de care ai nevoie si evita sa pariezi in ligi inferioare, care nu sunt transmise live. Singurul mod acceptabil de a paria in ligi inferioare este sa ai o legatura directa cu una dintre echipele care joaca ( spre exemplu, sa fii din orasul in care joaca ). In felul acesta, informatiile vor veni mult mai usor.

Pentru a fi specialist trebuie sa cunosti extrem de bine cateva echipe, sau cativa sportivi, pe care sa te poti baza ori de cate ori pariezi. Alege-ti, asadar, 4-5 echipe de studiu si afla totul despre ele. Evita sa incluzi intre acestea echipa preferata, deoarece in felul acesta eviti sa pariezi cu sufletul.

Evidenta pariurilor

O pariere inteligenta presupune, asa cum am amintit, o organizare foarte buna. Pentru asta, trebuie sa tii o evidenta clara a fiecarui pariu. Daca pariezi online, evidenta se poate tine foarte usor, in mod electronic. Daca pariezi fizic, poti sa tii evidenta fiecarui tichet, tot pe calculator sau poti sa iti faci o agenda in care sa iti notezi fiecare pariu. Fii ordonat si separa tichetele castigate de cele pierdute. In felul acesta, vei putea sa ai un istoric al bugetului cheltuit, un istoric al greselilor pe care le-ai facut si al actiunilor. Pe termen lung, evidenta fiecarui pariu este esentiala.

Gestiunea corecta a momentelor

Vor aparea o multime de momente. Unele dintre ele vor fi fericite, incununate de castigarea unui bilet, in timp ce altele vor fi neplacute, insotite de pierderea la mustata a altuia. Incearca sa te indepartezi cat mai tare de zona emotiilor si sa tratezi fiecare moment cu luciditate. Esecul este doar un pas spre succes si nuai altceva de facut decat sa faci in asa fel incat sa nu il mai repeti.

Chiar daca esti o persoana temperamentala, cu reactii colerice, acum este momentul sa le controlezi. Da! Pariurile te pot ajuta in viata personala si iti pot oferi sansa de a-ti schimba temperamentul.

Pentru a gestiona perfect momentele , este bine sa eviti parierea unui alt bilet, imediat ce ai pierdut. Asteapta, respira adanc si incearca sa judeci cerebral toata situatia. In felul acesta poti lua deciziile cele mai intelepte.

Managementul banilor

Este, probabil, cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci in pariurile sportive. Cel mai probabil, ai inceput sa pariezi pentru a castiga bani, asadar, este clar faptul ca nu vrei sa pierzi bani. Pentru asta, este bine sa urmezi cateva sfaturi:

  • Fa-ti un buget clar si foarte bine pus la punct;
  • Nu iti propune castiguri fabuloase, daca vrei o strategie pe termen lung.
  • Incearca sa pastrezi bugetul cu care ai inceput sa pariezi cat mai multa vreme. Este bine ca, daca ai un buget de 100 de lei, in momentul in care incepi sa pariez, sa te poti juca cu el pe toata durata de viata a strategiei tale. Pariurile nu trebuie sa reprezinte o investitie constanta.

 

Comments

comments