Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Topul avantajelor oferite de camerele de supraveghere IP

Cei de la Romania TV au dat niste informatii foarte utile despre modul in care camerele de supraveghere pot sa imbunatateasca…

By Razvan Nemesu , in Topuri din lume , at November 24, 2015

Cei de la Romania TV au dat niste informatii foarte utile despre modul in care camerele de supraveghere pot sa imbunatateasca in bine soarta de parinte. In principiu, marele avantaj al acestor camere pentru un parinte este faptul ca poate vedea tot ceea ce face bona si evident, tot ceea ce face copilul.

Care sunt, insa, camerele care sunt cele mai indicate pentru supravegherea bonei si pentru supravegherea celor mici?

Exista o diversitate uriase de camere video, incepand cu cele analogice si terminand cu cele IP. Pentru supravegherea copiilor si a bonei, cele mai indicate camere sunt camerele IP iar motivele sunt urmatoarele:

  • Utilizatorii unor camere IP pot comunica in mod real, datorita folosirii unui singur cablu de retea. Astfel, flexibilitatea este foarte mare iar in cazul in care doresti, poti sa te filmezi si pe tine si sa ii oferi mereu celui mic o imagine cu cea mai importantapersoana din viata lui.
  • Daca optezi pentru IP wireless, camerele de supraveghere IP nu trebuie sa fie montate intr-un sistem de supraveghere, ceea ce creste, de asemenea, flexibilitatea.
  • Poti beneficia de o siguranta sporita. Tehnologia IP permite folosirea unor metode de criptare si de autentificare, in asa fel incat sa nu existe niciun risc asupra faptului ca urmeaza ca cineva sa intre in sistem .
  • Poti accesa camerele de la orice distanta, fara niciun fel de probleme. Singurele lucruri de care ai nevoie sunt reprezentate de o conexiune buna la internet si un dispozitiv inteligant, care sa poata redea toate informatiile necesare.
  • Administrarea camerelor Ip se face foarte simplu. De asemenea, instalarea lor este foarte simpla. Spre deosebire de camerele analog, cele IP sunt foarte simplu de folosit si de montat, asadar, chiar daca nu ai cunostinte solide in domeniu, poti sa iti instalezi singur camera IP. Este adevarat ca o astfel de camera este ceva mai costisitoare din punct de vedere financiar, insa faptul ca nu ai nevoie de o echipa care sa il instaleze poate sa echilibreze foarte mult situatia.

Exista si dezavantaje in supravegherea IP?

Principalul dezavantaj este costul ceva mai mare decat in cazul camerelor IP. De asemenea, poate sa fie considerat dezavantaj faptul ca imaginile video au nevoie de o banda extinsa in retea. Chiar daca se instaleaza usor, este nevoie de o expertiza tehnica pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Per total insa, supravegherea IP este eficienta si poate sa aduca un mare plus.