Thursday, February 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 9 cele mai feerice case din lume

De-a lungul timpului oamenii au inventat si au reinventat mereu locul in care isi duc existenta. Unele case sunt rezultatul…

By AncaP , in Topuri din lume , at November 4, 2015 Tags: , , , , , , ,

De-a lungul timpului oamenii au inventat si au reinventat mereu locul in care isi duc existenta. Unele case sunt rezultatul unei  imaginatii incredibile si par iesite direct dintr-un basm. Iata care sunt cele mai feerice case din lume.

seashellhouse-p990.1280x814

The Seashell House, Mexic. Aflata la Isla Mujeres, aceasta casa atipica a fost gandita astfel incat sa semene cu o scoica gigantica. Se mai numeste si Casa Caracol si este disponibila la un cost de 335 de dolari pe noapte.

The Forest House, Tarile de Jos. O casa iesita parca direct dintr-un basm care se afla intr-un parc de distractii. Are alurile une case de pitici de gradina si are un decor maiestuos si misterios.

treehouse

Treehouse, Canada. Este construita in intregime din lemn si se inalta pe trei etaje. Ridicata in Padurea Fermecata din Revelstoke, este o atractie intriganta in inima unei paduri dese si luxuriante.

Casa do Penedo, Portugalia. Mai este cunoscuta si sub numele de Stone House si este un monument arhitectural aflat intre Celorico de Basto si Fadfe. Este construita din patru blocuri enorme din stanca.

hobbit-p990.1280x814

Hobbiton, Noua-Zeelanda. Hobitton este casa hobbitilor fololsita drept decor in filmul Stapanul Inelelor. Se afla pe Insula de Nord in apropiere de Matamata, un decor cinematografic care a fost transformat in parc de distractii.

Steve Areen House, Thailanda. In inima unei plantatii de mango, aceasta casa in forma de dom este 100% ecologica si are materiale naturale, o curte interioara, o scara care duce la acoperis unde se afla un hamac si cel mai confortabil dormitor.

crazyhouse-p990.1280x814

Hang Nga Guesthouse, Vietnam. Un arbore sucit gigantic care se mai numeste si Crazy House, cu elemente de design, cu o arhitectura foarte complexa si organica.

nautilus-p990.1280x814

Nautilus House, Mexic. Este o casa cu aluri unice de scoica, o casa care a fost construita in apropiere de orasul Mexico. Nautilus House este inovatoare si inedita si da viata peisajelor acvatice. Vitraliile sunt foarte colorate, curbele elegante si rezultatul este unul magic.

Casa Vrajitoarei, Franta. Este o casa veche care seamana cu un loc veritabil unde traiesc vrajitoarele. Pietre inegale vegetatie abundenta ….iti va da fiori.

Comments

comments