Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 8 orase din Europa unde te poti distra

Sarbatorile de sfarsit de an sunt cea mai buna scuza pentru a petrece non stop. Dar daca nu vrei sa…

By AncaP , in Topuri din lume , at November 27, 2015 Tags: , , , , , ,

Sarbatorile de sfarsit de an sunt cea mai buna scuza pentru a petrece non stop. Dar daca nu vrei sa ramai in tara, iata unde trebuie sa ajungi in Europa.

budapest-p991.1280x814

Budapesta, Ungaria. Viata culturala si nocturna din Budapesta este una foarte bogata. Capitala Ungariei are orchestre simfonice, opere, locuri pentru iesiri atipice si pline de entuziasm… cu alte cuvinte, este una din cele mai nebune capitale europene. Aici mai poti gasi o multime de baruri, de puburi, de centre culturale deschise in locuri abandonate care au fost restaurate…

Londra, Anglia. Viata nocturna din Anglia este cea mai animata si mai polivalenta din lume. Oferta esta aici infinita- cluburi gigantice, concerte live, baruri trendy si sa nu uitam de tradtionalele puburi. Cartierele din centru precum Soho sau Leicester Square atrag in fiecare seara petrecaretii.

 barcelone-p990.1280x814

Barcelona, Spania. Barcelona este celebra pentru viata sa de noapte agitata si palpitanta. Barurile si discotecile de aici se umplu inspre ora 1 si se golesc pe cand soarele rasare. Cartierele La Rambla si El Reval au foarte multe baruri si restaurante unde poti savura un pahar.

Ios, Grecia. Aflat in Arhipelagul Cicladelor, Ios este insula ideala pentru distractie. Este un paradis ideal pentru toti tinerii care vor sa petreaca. Majoritatea barurilor si cluburilor se afla la Chora dar se organizeaza aici si o multime de « Beach Parties ».

dublin-p990.1280x814

Dublin, Irlanda. Intre Trinity College si vechiul oras se afla carterul Temple Bar, un loc decadent plin de baruri si cluburi. Berea curge in rauri la Brazen Had care este considerat a fi cel mai vechi pub din Irlanda.

Amsterdam, Tarile de Jos. La Amsterdam se vine in principal pentru doua motive- pentru a se descoperi unul din cele mai frumoase orase din Europa si pentru a iesi la cele mai frumoase petreceri. Amsterdam are una din cele mai frumoase si celebre vieti nocturne care te va face sa descoperi baruri si cluburi electrizante. Curiosii pot sa ajunga si la Red light.

berlin-p990.1280x814

Berlin, Germania. Berlin este un oras plin de activitati nocturne de tot felul. Aici nu ai cum sa te plictisesti. Viata nocturna este aici legendara mai ales pentru cei care iubesc muzica electronica. Cluburile de noapte sunt mitice, petrecerile se intind pe mai multe zile… nu ai cum sa ramai insensibil.

Praga, Cehia. Este una din cele mai trendy destinatii din Europa. Un patrimoniu bogat si o ambianta festuva minunata. Stare Mesto, vechiul oras, are o multime de cluburi de noapte, de puburi, de restaurante, de cafenele…