Saturday, January 23, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 8 destinatii perfecte pentru aceasta iarna in Europa

Nu trebuie sa fugi de Europa in aceasta iarna. Destinatiile tropicale nu se compara cu placerile oferite de destinatiile din…

By AncaP , in Topuri din lume , at November 6, 2015 Tags: , , , , , ,

Nu trebuie sa fugi de Europa in aceasta iarna. Destinatiile tropicale nu se compara cu placerile oferite de destinatiile din vechiul continent. Specialitati culinare locale, activitati insolite sau peisaje inzapezite care iti vor taia respiratia… iata ce are Europa de oferit mai special iarna.

issre

2 Alpi, Isere. Are peste 226 km de piste de schi deci este cea mai mare statiune din Europa,. Are si un ghetar de 3600 de metri unde poti schia iarna sau poti admira splendida panorama.

Durham,Regatul Unit. Un oras fermecaor unde vei gasi de toate pentru toti. O multime de buticuri de unde poti cumpara cele mai frumoase obiecte de artizanat local dar si antichitati. Aici trebuie sa vizitezi si « muzeul viu » unde poti descoperi cum traiau englezii alatadata sau te poti urca la bordul Expresului Polar.

germania

Schwangau, Germania. Un sat fermecator aflat in inima Alpilor germani. Vei gasi aici numeroase trasee pentru drumetii, piste pentru schi, dar si minunatul castel Neuschwansterin care domina satucul de pe o colina. Trebuie sa profiti si de deliciile bucatariei locale.

Hasslet, Belgia. Un oras din regiunea flamanda care ii va incanta pe toti dependentii de shopping cu magazinele sale. Iarna este cel mai frumos cu stradutele sale inzapezite si pitoresti. Te poti delecta cu cea mai delicioasa ciocolata, dar cel mai bun alcool local cu celebrii biscuiti speculoos.

segoivia

Segovia, Spania. Este unul din cele mai frumoase orase din Spania, mai ales iarna cand zapada pune stapanire pe el. Aici poti descoperi mai multe monumente istorice, cele mai frumoase stradute din partea veche a orasului, castelul Alcazar, aquaducul roman sau catedrala.

Delft, Tarile de Jos. Este un micut oras universitar foarte dinamic. Iarna numeroasele sale canale ingheata astfel ca devine un imens patinoar. Trebuie sa savurezi si celebra bautura sa locala Zopie, pe baza de rom, de bere, de oua, cuisoare si scortisoara care conform traditiei se savureaza doar pe gheata.

verona

Verona, Italia. Unul din cele mai frumoase orase vechi din Italia cu numeroase vestigii minunate. Poduri de piatra, biserici numeroase, arena romana… toate asteapta sa fie descoperite.

Innsbruck, Austria. O desitnatie foarte celebra de la poalele Alpilor. Orasul este inconjurat de numerosi munti si are 3 statiuni de schi.

Comments

comments