Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 8 cele mai spectaculoase rooftops

Gradini suspendate, cinema in aer liber, un bar la cea mai mare altitudine… ce ai zice sa te simti cel…

By AncaP , in Topuri din lume , at November 25, 2015 Tags: , , , , ,

Gradini suspendate, cinema in aer liber, un bar la cea mai mare altitudine… ce ai zice sa te simti cel mai bine la inaltime pe cele mai spectaculoase rooftops din lume? Atunci cand calatoresti prin Europa, Asia sau oriunde altundeva, de la inaltime, lumea se poate descoperi sub un unghi total diferit.

bab

Baba Nest, Phuket. Baba Nest care apartine hotelului Sri Panwa din Phuket este un rooftop spectaculos. Asezat aici pe o perna, in acest resturant foarte original si comod, cu piscina la margine, vei putea savura un cocktail in timp ce admiri superbele apusuri de soare.

Roof Gardens, Kensington. Pentru a survola acoperisurile din Londra trebuie sa ajungi la Roof Gardens. La al saselea etaj, portile ascensorului iti deschid o lume aparte populata cu pasari flamingo roz, cu fantani si poduri peste ape. O oaza de pace inspirata din Alhambra.

ae

AER Lounge, Four Seasons, Mumbai. Urcand la etajul 34 al hotelului Four Seasons, din Mumbai te vei apropia putin cate putin de cer. Asezat pe un fotoliu de aici vei putea savura un cocktail, sa asculti muzica, dar mai ales sa te bucuri de aceeasi atmosfera. La orizont- zgarie-nori si oceanul.

Cinema in aer liber si la inaltime la Melbourne. Un cinematograf pe un rooftop suspendat la inaltimile din Melbourne unde te vei putea delecta cu filme din decembrie pana in aprilie.

hotel

Dallas cu piscina sa vertiginoasa. Daca treci prin Dallas trebuie sa ajungi la hotelul The Joule cu a sa piscina vertiginoasa. Inotand pana la marginea pisicinei, te vei afla literalmente in gol. Bazinul depaseste cladirea cu aproximativ doi metri.

Torre Guinigi, Toscana. Mai putin modern, rooftop-ul Turnului Guinigi este mai mult decat fermecator. Catarandu-te pana in varful acestei case –turn din Toscana vei descoperi o gradina magnifica, suspendata in aer.

sao

Sao Paolo. Barul Skye este un loc in tendinte de unde poti profita de o priveliste de 360 de grade asupra intregului Sao Paolo. Nu uita de costumul de baie pentru a te delecta in piscina rosie de aici si pentru a asculta muzica pe sub apa.

Rock Bar, Bali. Este unul din cele mai bune baruri din lume. Te vei putea delecta cu cele mai exotice bauturi si vei vedea cum soarele dispare in apa la caderea noptii.

 

Comments

comments