Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top 6 calatorii exceptionale de 1 milion de dolari

Un tur al lumii in toate siturile Unesco, zboruri cu avioane private sau cu elicopterul, nopti in hoteluri de vis……

By AncaP , in Topuri din lume , at November 11, 2015 Tags: , , , , , ,

Un tur al lumii in toate siturile Unesco, zboruri cu avioane private sau cu elicopterul, nopti in hoteluri de vis… vrei sa stii care sunt cele mai fastuoase oferte de sejururi din lume? Citeste acest articol.

Taj Mahal at sunrise

Oare ce ai putea face cu un milion de dolari?

Turul lumii al siturilor clasate de Unesco. Un vis care poate deveni realitate cu un milion de dolari. Ce zici? Vizitezi 962 de situri in 157 de tari, timp de 2 ani? Te poti caza in hoteluri de lux si sa calatoresti la clasa Business.

Un sejur de vis. 84 de zile, 12 tari, 5 continente, 66000 de km. Dubai, Maldive, Africa de Sud, Thailanda, Australia si Statele Unite… un tur al lumii cu cele mai magnifice peisaje, cu cele mai prestigioase hoteluri….

insula

O insula paradisiaca doar pentru tine. Hotelul Four Seasons din Bora Bora este un paradis pe pamant de care poti profita doar tu cu familia si cu prietenii. Pachetul « Your Own Private Island » de un milion de dolari iti va permite sa te bucuri de calmul si de luxul unei insule private si pustii , cu spa, piscine, camere luxoase si restaurante.

O saptamana in Emirates Palace, Abu Dhabi. Un hotel de sapte stele care propune un sejur de o saptamana cu mai multe excursii si cele mai luxoase suite. Iordania cu Marea sa Moarta, Iran pentru a-ti fabrica propriul covor persan, Bahrein pentru a pleca in cautarea unei pietre pretioase…

hotel

3 saptamani in cel mai scump hotel din lume. Iti poti crea cel mai frumos sejur in cel mai scump hotel din lume – President Wilson din Geneva, unde trebuie sa platesti in jur de 60 000 de dolari pe noapte. Royal Penthouse cu 12 dormitoare este cu siguranta una din cele mai vaste din Europa. Balconul iti va oferi cea mai frumoasa priveliste asupra lacului Leman si Masivului Mont- Blanc.

10 zile de experiente rare la Costa Rica. Four Seasons din peninsula Papagayo din Costa Rica propune un sejur verde, luxos si de un million de dolari. O croaziera la bordul unui yacht inspre insula Cocos, survolarea vulcanilor si a padurilor tropicale sau relaxarea in cele mai luxoase camere…