Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 10 cele mai frumoase locuri de fotografiat din lume

Adori sa calatoresti si fotografia ta este cea mai mare pasiune a ta? Atunci acest articol este facut pentru tine….

By AncaP , in Topuri din lume , at November 17, 2015 Tags: , , , ,

Adori sa calatoresti si fotografia ta este cea mai mare pasiune a ta? Atunci acest articol este facut pentru tine. Nu mai sta pe ganduri, alege destinatia preferata si pregateste aparatul foto.

machu

Templele din Machu Picchu. Machu Picchu a fost declarat patrimoniu cultural de catre Unesco in anul 1983. In fiecare zi peste 3000 de vizitatori vin aici, in timp ce  infrastructura sa nu poate sa suporte decat 2000.  O cetate ascunsa parca in nori din mijlocul muntilor cu o aura de mister fascinanta.

Parcurile Nationale din Kenya. Kenya ofera o multitudine de peisaje variate, unele mai uimitoare si mai fascinante decat celelalte in cele mai fascinante nuante de verde. Nu e de mirare deci ca face parte din cele mai fotografiate locuri din lume.

insula

Statuile din Insula Pastelui. Insula Pastelui care apartine de Chile are cele mai faimoase statui, maiestuoase care au fost construite din stanci vulcanice.

Angkor Wat, Cambodgia. Templul Angkor Wat din Cambodgia este unul din cele mai mari temple de aici. Se intinde pe o suprafata de peste 400 de metri patrati deci ai ce fotografia aici.

piramide

Piramida lui Gizah din Egipt. Un imens complex funerar care te va face sa descoperi grandoarea fortei umane care face parte din cea mai veche constructie din lume, una din cele sapte miununi ale lumii care te va face sa faci o calatorie in timp.

Meterezele din Dubrovnik. Meterezele din Dubrovnik, Croatia se intind pe 2,2  km si ofera un peisaj cu adevarat magic oferind o panorama asupra muntilor si marii.

alaska

Chugach State Park, Alaska. Chugach State Park, Alaska face parte din cele mai mari parcuri nationale din Statele Unite. Un peisaj mai mult decat incredibil cu munti inzapeziti si maiestuosi, cu ape cristaline, un loc incredibil cu alte cuvinte.

Curacao. Curacao  are cele mai colorate stradute, o arhitectura coloniala incredibila cu cele mai pastelate casute pentru cele mai frumoase poze.

 reev

ReevFluteCave. O pestera din China din calcar natural care este iluminata din plin de lumini in nuante care mai de care mai diferite.

Ghetarul Vatnajökull, Islanda. Un ghetar care te asteapta cu cele mai somptuoase si unice peisaje din lume.

 

Comments

comments