Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 10 cele mai fotografiate locuri din lume

Oare unde face lumea cele mai multe poze? Care este cel mai fotografiat loc de pe pamant? O fi Turnul…

By AncaP , in Topuri din lume , at November 9, 2015 Tags: , , , , ,

Oare unde face lumea cele mai multe poze? Care este cel mai fotografiat loc de pe pamant? O fi Turnul Eiffel, London Bridge sau Statuia Libertatii? Stii deci care sunt cele mai « capturate » locuri din lume? Iata un top al catorva dintre ele.

basilique-saint-etienne

Bazilica St. Etienne, Budapesta. Foarte multe capitale europene detin o multime de edifciii religioase. Bazilica St. Etienne care a fost numita asa in onoarea primului rege maghiar este o adevarata bijuterie a Perlei Dunarii. Este a treia biserica din Budapesta in ceea ce priveste marimea.

Strada Caminito, Buenos Aires. Se afla pe magnifica strada La Boca si este o straduta pavata foarte mica marginita de cele mai colorate cladiri in cele mai vii nuante in fata carora artistii vand gravuri sau picturi. Este locul ideal pentru a bea cerveza.

piazzale-michelangelo-florence

Piazzale Michelangelo, Florenta. Se afla la o inaltime perfecta pentru ca turistii sa poata surprinda de aici cele mai frumoase panorame dintr-un loc foarte frums care domina orasul toscan.

Hotelul Paris Monte Carlo, Monaco. Monte Carlo este un loc incredibil de bogat aflat in incredibilul de mic principat Monaco. Un principat care margineste aMare Mediterana, o mare incredibil de albastra. Acest hotel este unul de lux care a aparut in numeroase filme.

ponte-dell-accademia-venise

Ponte dell’ Accademia, Venetia. Venetia se afla mereu in clasamentul celor mai frumoase orase. Dar podurile sale au ceva cu adevarat special. Podul Academiei este unul din cele patru poduri care traverseaza Marele Canal de aici si unde indragostitii leaga un lacat pentru a-si petcetlui iubirea.

Turnul lui Leandru, Istanbul. La intrarea din partea de sud a Golfului Bosfor vei vedea cum se intalnesc cele doua continente europene si asiatice. Turnul lui Leandru este un mic turn pitoresc construit pe o insula la fel de mica din golf.

moulin-rouge-paris

Moulin Rouge, Paris. Orasul Paris are foarte multe de oferit atat indragostitilor cat si celor care iubesc fotografiile. Turnul Eiffel, Champs Elysees, Arcul de Triumf si multe altele. Dar cel mai fotografiat loc de aici este Moulin Rouge. Oare de ce?

Parcul Guell, Barcelona. Este un punct de reper istoric conceput de catre celebrul Gaudi, cu cele mai fanteziste cladiri. Un loc emblematic pentru arhitectura din Europa iar toate scarile si panoramele din jur te ajuta sa faci cele mai frumoase poze.

trinita

Trinita dei Monti, Roma. Printre cele mai fotografiate locuri din Italia se numara aceasta biserica din Renastere, construita pe locul unei vechi podgorii.

Muzeul Solomon R. Guggenheim, New York. In mod uimitor nu Statuia Libertatii sau Empire State Building sunt cele mai pozate in Statele Unite.