Monday, September 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 8 cele mai frumoase tuneluri naturale din lume

Nimic nu este mai odihnitor decat sa te opresti un moment si sa profiti de umbra arborilor. Vegetatia plantata de…

By AncaP , in Topuri din lume , at October 20, 2015 Tags: , , , , ,

Nimic nu este mai odihnitor decat sa te opresti un moment si sa profiti de umbra arborilor. Vegetatia plantata de oameni de-a lungul timpului a devenit un fel de pasaj incantator care este cel mai frumos atunci cand primavara sau toamna isi fac aparitia.

jacaranda

Jacarandas Walk, Africa de Sud. Exista in lume 49 de specii de Jacaranda, majoritatea dintre ele venind din America de Sud. Arborii au fost importati in Africa de Sud acum peste 100 de ani iar in luna octombrie ofera un spectacol mai mult decat uimitor. Florile in nuante superbe de violet iti vor taia cu siguranta respiratia.

Tunelul Iubirii, Ucraina. Este unul din cele mai frumoase tuneluri naturale din lume. Se afla in Ucraina, in apropiere de Klevan. Este foarte ingust astfel incat si trenul de abia poate sa treaca prin el. Este deci si cea mai frumoasa cale ferata din lume. Atrage turistii din toata lumea dar si pasionatii de fotografie. Se spune ca indragostitii care isi pun o dorinta aici le va fi indeplinita daca iubirea le este sincera.

heer

Tunelul Heerstrabe, Germania. Este un tunel din orasul german Bonn. Se afla pe o strada foarte linistita de aici pe care cei mai frumosi ciresi infloresc in fiecare primavara. Un tunel superb in nuante minunate.

Tunelul Fagilor, Irlanda de Nord. Acest tunel se numeste « Dark Hedges » si se afla in apropiere de satucul Strancoum. Arborii de aici sunt vechi de peste 300 de ani si formeaza un fel de bolta. Este si un loc foarte popular pentru turistii si fotografii veniti din lumea intreaga.

goncaol

Strada Gonçalo de Carvalho, Brazilia. Tunelul verde este o atractie extrem de populara din orasul Porto Alegre si este considerat a fi una din cele mai frumoase strazi din lume.

Oak Alley Plantation, Statele Unite. Este o plantatie istorica aflata pe malul raului Mississippi. Tunelul se compune din doua randuri de stejari de aproximativ 250 de metri care au fost plantati in secolul XVIII chiar inainte de a fi construite casele de aici.

state

Tunelul de arbori naturali din Statele Unite. Este un tunel de arbori uimitor care se afla in comitatul Mendocino din California. Este traversat de autostrada US Highway 1.

Automn Tree Tunnel, Statele Unite. Este un tunel de arbori pur si simplu superb. Toamna este cel mai frumos cand aborii sunt in cele mai variate culori si confera impresia unui tunel fara sfarsit.

 

Comments

comments