Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top 8 cele mai frumoase orase din Europa pentru fotografii

Fie ca esti fotograf amator sau profesionist, iata care sunt cele mai fotogenice orase din Europa pentru a realiza cele…

By AncaP , in Topuri din lume , at October 26, 2015 Tags: , , , , , ,

Fie ca esti fotograf amator sau profesionist, iata care sunt cele mai fotogenice orase din Europa pentru a realiza cele mai frumoase clisee. Pentru cei care iubesc cele mai frumoase fotografii de vacanta cu apusuri sau rasarituri de soare, selfie-urile facute pe poduri sau imaginile iesite parca din cartile postale iata cele mai bune destinatii.

boni

Bonifacio, Franta. Un oras aflat in extremitatea de sud a Insulei Frumusetii, Bonifacio este un adevarat paradis pentru fotografi. Inconjurat de mare este un oras din Corsica din fata Sardiniei scaldata in cea mai frumoasa lumina. Este un loc de vis pentru a face poze Mediteranei.

Bruges, Belgia. Bruges mai este cunsocut si sub denumirea de « Venetia Nordului » datorita canalelor sale. Este cu siguranta cel mai fotografiat loc din Belgia. Pasajele sale, numeroasele sale poduri si casele foarte vechi fac din Bruges un loc ideal pentru poze si cele mai frumoase selfie-uri.

yiork

York, Regatul Unit. Orasul York din partea de nord a Angliei este bogat intr-o istorie ancestrala, cu vestigii de peste 2000 de ani vizibile inca azi. Era altadata o importanta cetate romana inainte de a deveni un loc de predilectie pentru vikingi. Centrul orasului este un loc foarte apreciat de catre fotografi.

Granada, Spania. Granada a fost un loc aflat sub dominatia mai multot culturi- mai intai romanii apoi musulmanii iar mai apoi monarhii crestini. Toate cartierele de aici au o multime de comori ramase din fiecare perioada. Astfel este unul din cele mai fotogenice orase din Europa.

porto

Porto, Portugalia. Centrul orasului Porto este clasat in Patrimoniul mondial Unesco. Este orasul ideal pentru a se pierde hoinarind pe cele mai frumoase stradute. In cartierele tipice de aici poti face cele mai frumoase poze.

Salzburg, Austria. Pe langa faptul ca este unul din cele mai frumoase orase din Austria, Salzburg, este orasul lui Mozart. Are numeroase parcuri si castele inconjurate de alpii austrieci. Orasul si imprejurimile sale sunt pline de detalii fotografice de pus in valoare.

santorini

Santorini, Grecia. Santorini, numit si Thira, este cea mai mare insula din arhipelagul Santorini. Stradutele sale cu cele mai frumoase casute in alb si albastru creeaza cel mai frumos contrast. Pe insula se afla cele mai frumoase plaje cu nisip alb, dar si in nuante de negru si rosu.

Gorlitz, Germania. Un oras aflat de-a lungul frontierei cu Polonia, cu un centru istoric foarte bine conservat. Un loc ideal pentru a face poze celor mai frumoase cladri din piatra  veche si a celor care se reflecta in lacul Lausitzer Neiße.