Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 6 cele mai sinistre destinatii din lume

Te-ai saturat de vacantele clasice la mare sau la munte sau de eternele si clasicele city trips? In acest caz,…

By AncaP , in Topuri din lume , at October 11, 2015 Tags: , , ,

Te-ai saturat de vacantele clasice la mare sau la munte sau de eternele si clasicele city trips? In acest caz, trebuie sa optezi neaparat pentru una din cele mai sinistre destinatii din lume. Iata are sunt cele mai sinistre sau morbide destinatii din lume.

cambodgia

Choeung Ek Killing Fields & Security Office 21 din Cambodgia. Pe vremuri, Choeung Ek Killing Fields era un satuc obisnuit si Security Office 21 era o scoala. Dar in timpul regimului khmerilor rosii mii de cambodgieni au fost asasinati. Vechiul liceu a devenit o camera gigantica de tortura pentru 14.000 de oameni si doar 7 au iesit din ea in viata. Fotografii cu aceste practici monstruoase ale khmerilor rosii sunt vizbile la Tuol Sleng Museum.

Cu Chi Tunnels, Saigon, Vietnam. Aces sistem de tunele a fost construit in timpul razboiului contra Statelor Unite. Soldatii stateau ascunsi ziua in tunele si noaptea ieseau din ele si luau prizonieri. Azi turistii pot intra in ele pentru a vizita camerele, centrele de comanda si capcanele de aici.

ghana

Castelul Sclavilor din Cape Coast, Ghana. Doua castele celebre ale sclavilor se afla la Cape Coast, o regiune de coasta din Ghana. Este vorba despre Cape Coast Castle si Elimina Castle. Turistii vin aici sa viziteze forturile si sa afle mai multe despre comertul cu sclavi.

Gettysburg, Pennsylvania. In anul 1863, Gettysburg a fost teatrul celei mai importante si celei mai sangeroase batalii din Razboiul de Secesiune. Peste 51.000 de soldati si-au pierdut atunci viata. Gettysburg atrage cu cimitirul si cu parcul sau militar in jur de 1, 5 milioane de turisti in fiecare an.

ausc

Auschwitz, Birkenau, Polonia. Peste un milion de persoane, in special evrei si-au pierdut aici viata in campul de concentrare de la Auschwitz si la campul de exterminare din Birkenau in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Aici se pot vizita acum expozitii dedicate victimelor, camerele cu gaz, crematoriile si multe alte locuri unde erau terorizate victimele.

Hiroshima Memorial Peace Park, Japonia. Este un parc dedicat victimelor bombelor atomice din timpul celui de-al doilea razboi mondial. In locul in care bomba a explodat au fost ridicate mai multe constructii, precum orologiul pacii- Peace Clock care suna in fiecare zi la ora exacta a atacului.

Comments

comments