Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top 5 idei excelente pentru vacanta de iarna

Fie ca adori iarna cu zapada, fie ca detesti frgul, in vacanta de iarna sunt o multime de lucruri de…


Fie ca adori iarna cu zapada, fie ca detesti frgul, in vacanta de iarna sunt o multime de lucruri de facut, atat in interior, cat si in exterior. Daca urasti frigul, poti ajunge in cele mai frumoase destinatii tropicale cu plaje de nisip, plaje si soare. Daca iubesti iarna, lumea est plina de locuri minunate in care poti profita din plin de zapada si poti admira cele mai frumoase peisaje. Iata cateva idei de destinatii.

jackson

Jackson, Wyoming. Orasul Jackson se afla in apopiere de numeroase statiuni de schi si este locul prin care se intra in cele mai frumoase parcuri nationale precum Yellowstone sau Grand Teton. Statiunile de schi de aici sunt excelente, parcurile glaciare sau rezervatiile de aici la fel. Distractie, aventura… Jackson are foarte multe de oferit.

crystal

Crystal Mountain Resort&Spa, Thompsonville, Michigan. O destinatie ideala pentru cei care vor sa savureze vacanta de iarna cu copii sau fara. Este si locul ideal pentru a profita de schi, dar si de o multime de alte activitati. Spa-ul este locul ideal pentru relaxare, cu masaj, piscina interoara si un bazin cald exterior.

aspen

Aspen, Colorado. Statiunea Aspen din Colorado se afla intr-o regiune izolata a lantului Sawatch si Elk Mountains din Muntii Stancosi. Muntele Aspen este o destinatie indispensabila pentru cei care iubesc sa schieze sau snowboardingul. Un paradis hivernal unde te poti plimba prin padure sau sa te relaxezi intr-un spa.

 china

Festivalul sculpturilor de gheata si al zapezii, China. Tinut in provincia Heilongjiang din China este cel mai mare festival de acest fel. A devenit o adeverata sarbatoare internationala unde se fac cele mai mari sculpruri in gheata din lume. Peisajul de aici este unul foarte impresionant, cu munti, cu peisaj de tara, cu statiuni de schi alpin si de snowboard…

cuba

Cuba. Cu un climat tropical excelent intreg anul, Cuba te asteapta cu exotica Havana si cu magnifica sa arhitectura care dateaza de peste 200 de ani. Varadero este o plaja populara cu nisip alb, cu grote, gradini, flori, restaurante si hoteluri. Trinidad te va face sa te scufunzi in trecutul sau colonial cu stradutele pavate si arhitectura sa incredibila.