Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 cele mai bizare locuri de pe pamant

Daca te autoproclami drept fiind un aventurier care este mereu in cautarea unr experiente care mai de care mai uimitoare,…

By AncaP , in Topuri din lume , at October 28, 2015 Tags: , , , , , , ,

Daca te autoproclami drept fiind un aventurier care este mereu in cautarea unr experiente care mai de care mai uimitoare, vacante care le depasesc mereu pe celelalte atunci cand vine vorba despre peisaje fabuloase si adrenalina, atunci aceste destinatii turistice sunt alese special pentru tine.

loch

Loch Ness, Highland Scotia. Loch Ness este una din cele mai celebre destinatii turistice datorita monstrului sau Nessie, un monstru mitic, dar si datorita lacului sau ascuns. Lacul Ness este adanc de 237 de metri si lung de 35 km. Intr-un mod unic, aceasta suprafata gigantica de apa mai atata si acum curiozitatea cu privire la ce s-ar putea ascunde in strafundurile sale.

cano

Cano Cristales, Serrania de la Macarena. Paraul de cristale este fara indoiala cel mai extraordinar si cel mai colorat rau din lume. In majoritatea timpului, raul seamana cu un rau obisnuit dar in sezonul umed si uscat – din iulie pana in decembrie parca explodeaza si revine la viata in cele mai frumoase nuante de rosu rubiniu. Raul este invadat de algele Macarenia Clavigera care vin cu pete de galben contrastant, pe langa muschi verde, alge rosii si apa albastra.

bermude

Triunghiul Bermudelor. Triunghiul oceanic care se afla in extremitatea de sud a Floridei, Bermude si San Juan, Porto Rico, a fost locul unor numeroase naufragii, prabusiri de avioane si diparitii misterioase in trecut. Legendele spun ca toti cei care calatoresc deasupra sa sunt aspirati intr-un vid misterios chiar daca in timpul furtunilor mai au loc si furtuni violente.

nazca

Liniile Nazca, Peru. Liniile Nazca din Peru sunt un loc foarte vizitat de catre iubitorii de science-fiction si de cei care cred in extraterestri. Este dificil insa a se spune de ce civilizatia preistorica Nazca a creat imensele geoglife care se afla aici inca din anul 500 inainte de Hristos. Acestea reprezinta paianjeni, maimute, tot felul de siluete si flora. Numeroase teorii sustin ca este vorba despre un ritual sau de o legatura cu constelatiile stelare.

waitomo

Pestera cu licurici, Waitomo, Noua Zeelanda. Este o minune geologica plina de lumina. Licuricii sau Arachnocampa luminosa sunt aici mii si mii si lumineaza peretii pesterii in timp ce turistii care trec cu vaporul ii admira. O experienta ca de basm.

Comments

comments