Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 10 destinatii unde poti profita de soare chiar si iarna

Iarna se apropie incet-incet si simti ca incepi sa devii din ce in ce mai deprimat din cauza temperaturilor de…

By AncaP , in Topuri din lume , at October 2, 2015 Tags: , , , ,

Iarna se apropie incet-incet si simti ca incepi sa devii din ce in ce mai deprimat din cauza temperaturilor de afara? Iti amintesti cu nostalgie de zilele frumoase de vara, de caldura lor si simti ca nu mai rezisti pana la urmatoarea vacanta de vara? Nici nu trebuie. In mijlocul iernii te poti bucura de cele mai paradisiace destinatii dar si de cele mai insorite zile.

tulum

Tulum, Mexic. Pe malul Marii Caraibelor, in Peninsula Yucatan din Mexic, Tulum este o veche cetate mayasa. Este o comoara arheologica care are la picioarele sale o plaja cu nisip fin. Este ideala pentru cei care iubesc sa pozeze cele mai frumoase peisaje.

Pine Island, Noua Caledonie. In partea de sud a Noii Caledonii, Insula Pine se afla la nivelul Tropicului Capricornului. Kunie pentru malaiezieni, aceasta ofera o larga paleta de activitati pentru cei care iubesc natura.

hawaii

Hawaï. Este un arhipelag paradisiac care are o cultura cu influente asiatice si nord-americane. Parcul National al Vulcanilor, cu Kilauea este un must see de aici.

Cape Town, Africa de Sud. O destinatie care te va uimi cu peisajele sale care iti vor taia respiratia si cu plajele, falezele sau rezervatiile sale naturale. Peisaje unice care te vor uimi cu siguranta.

Ayers Rock Under a Blue Sky

Ayers Rock, Australia. Ayers Rock sau Uluru este un simbol al Australiei. Este cel mai sacru loc al aborigenilor. Vei descoperi aici cele mai sacre locuri, picturi rupestre, grote sau fantani. Apusul si rasaritul de soare sunt aici magnifice.

Ko Phi Phi, Thailanda. Este unul din cele mai frumoase arhipelaguri din lume, cu apele sale turcoaz si cu plajele sale sublime. Frumusetea sa este unica- munti, o vegetatie luxurianta, peisaje fabuloase….

Buenos-Aires-and-vicinity-178242-smallTabletRetina

Buenos Aires, Argentina. Capitala Argentinei este si o capitala culturala cu numeroase muzee, galerii de arta, teatre, opere. Teatrul Colon este cea mai frumoasa sala de opera din America de Sud.

Martinica. Aici te asteapta cele mai contrastante peisaje- plaje cu nisip, faleze, lagune, paduri tropicale si un relief vulcanic. Bucataria de aici este una extrem de savuroasa si de picanta.

8696_2014-02-24

Bali, Indonezia. Peisaje unice cu plaje, orezarii sub forma de terasa, paduri si temple din piatra…ce ai putea cere mai mult?

Seychelles. Este o destinatie cu plaje de vis si trasee minunate pentru drumetii.

Comments

comments