Tuesday, December 6, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top 10 cele mai frumoase destinatii pentru iubitorii de pisici

Vrei sa ajungi in locurile unde se venereaza cea mai buna prietena a ta, pisica? Iata 10 locuri must see…


Vrei sa ajungi in locurile unde se venereaza cea mai buna prietena a ta, pisica? Iata 10 locuri must see din lume unde pisica este tratata la fel ca o divinitate.

tashi

Tashirojima, Japonia. Aflata in prefectura Miyagi, aceasta insula este supranumita « insula cu pisici ». Acest lucru se datoreaza populatiei sale de aproximativ 150 de pisici si pui de pisica. Pe insula sunt doar 70 de oameni. Legendele populare locale spun ca pisicile sunt o sursa de bogatie si de noroc.

Moscow Cats Theatre, Rusia. Acest circ pentru animale este singurul din lume unde cainii si pisicile in special, sunt veritabili actori si acrobati. Un veritabil spectacol unde peste 200 de feline din toate rasele sunt vedete. Aici pisicilor le este adus un omagiu aproape peste tot.

katten

Kattenakbinet, Tarile de Jos. Cabinetul Pisicilor este un muzeu de arta privat din Amesterdam unde sunt afisate doar opere care reprezinta pisici. Operele, expuse in cele cinci camere dar si in gradina provin de la o multime de artisti celebri.

Casa lui Hemingway, Florida, Statele Unite. Ernest Hemingway este unul din cei mai celebri iubitori de pisici polidactile. In gradina casei sale de la Key West se gaseau putin peste 100 de astfel de pisici. Casa de aici este si un muzeu dedicat memoriei sale.

ypres

Kattenstoet Festival, Belgia. Cortegiul Pisicilor este o parada ce are loc la Ypres, o data la trei ani. Aceasta parada comemoreaza o traditie venita direct din Evul Mediu. Din turnul Lakehall se arunca cu pisici din plus, azi,. In Evul Mediu erau pisici adevarate aruncate pe drapele.

Kuching Cat Museum, Malaezia. In orasul Kuching, din Sarawak, acest muzeu face elogiul piscilor cu o colectie de 4000 de artefacte feline. Este un muzeu fondat in anul 1993 care mai are si picturi si monumente dedicate tot pisicilor.

 straycat-p990.1280x814

Stray Cat Hostel, Turcia. Este un fel de han sau hotel dedicat vizitatorilor care pot dormi cu pisicile. Un loc de cazare foarte calm, confortabil, dar si simpatic unde te poti juca cu pisicile in camera sau in gradina.

Temari No Ouchi/Nyafe Melange, Japonia. Aflata la Tokyo, aceasta cafenea le propune clientilor sai sa bea ceai sau cafea in compania pisicilor. Un concept care a fost  popularizat peste tot in lume.

gotokujitemple-p990.1280x814

Templul Gotokuji, Japonia. Toata lume a auzit cu siguranta de manekineko, pisica care saluta lumea cu labuta sa. Aici in templu au fost aduse peste 100 de astfel de pisici care simbolizeaza norocul si prosperitatea.

Cat Street View. O aplicatie inspirata din Google Street View care iti permite sa descoperi orasul portuar Onomichi la fel ca o pisica.

Comments

comments