Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Cele mai cool tobogane acvatice din lume

Din momentul in care temperaturile incep sa depaseasca lejer 30 de grade distractia de muta in parcurile acvatice. Trasee intortocheate,…

By AncaP , in Interesant , at October 24, 2015 Tags: , , , , ,

Din momentul in care temperaturile incep sa depaseasca lejer 30 de grade distractia de muta in parcurile acvatice. Trasee intortocheate, plonjari spectaculoase in piscine, tobogane imense…si adrenalina incepe sa curga prin vene. Parcurile acvatice din lumea intreaga rivalizeaza in ingeniozitate pentru a-ti creste nivelul de adrenalina si pentru a-ti conferi senzatii inedite. Iata cateva din cele mai mari, mai rapide si mai spectaculoase tobogane acvatice din lume.

dolphin-plunge-toboggan-orlando

Dolphin Plunge, Aquatica, Orlando, Statele-Unite

Bijuteria parcului acvatic SeaWorld din Orlando, Florida, Dolphin Plunge este un tobogan special. In drum spre piscina cu apa, turistii vor avea ocazia sa treaca prin fata unui grup simpatic de delfini de Commerson (negri si albi), celebri pentru caracterul lor jucaus.

jumeirah-sceirah-wild-wadi-waterpark-dubai

Jumeirah Sceirah, Wild Wadi Waterpark Dubai

Wild Wadi Waterpark este un parc acvatic din Dubai. Jumeirah Sceirah este unul din cele mai impresionante tobogane de aici. Acest tobogan in tandem, de 120 de metri lungime incepe printr-o surprinzatoare si brusca cadere de 9 metri printr-o trapa cu un unghi de 70 de grade. Turistii vor atinge rapid 80km/ora. Caderea dureaza o singura secunda insa vei avea impresia ca dureaza o viata intreaga.

aqua-drag-racer-wet-n-wild-orlando

Aqua Drag Racer, Parc Wet’n Wild, Orlando, Statele-Unite

Pe locuri, fiti gata, alunecati. Chiar daca unele tobogane par mult mai spectaculoase, Aqua Drag Racer poseda patru linii ceea ce iti ofera sansa de a te lua la intrecere cu prietenii. Acest tobogan cu o lungime de 110m, cocotat la 20 de metri deasupra pamantului este departe de a-ti oferi un drum lin.

leap-of-faith-atlantis-toboggan-bahamas-1

Leap of Faith, Atlantis Paradise Island, Bahamas

Atlantis Paradise Island este un imens club de vacanta compus in principal dintr-un parc acvatic, situat pe insula Paradise Island din Bahamas. Printre cele noua tobogane variate regasite la Atlantis, Leap of Faith este de departe cel mai impresionant. Acesta beneficiaza de o cadere verticala de 18 m din varful unei replici a unui templu maya. Apropiindu-te de partea de jos a toboganului vei trece printr-un tub transparent care traverseaza o laguna umpluta cu rechini. Brr !

 

Care din aceste tobogane prezentate ti se pare cel mai impresionant?

Comments

comments