Thursday, September 29, 2022
Afli informatiile care conteaza


5 sfaturi pentru achizitia de piese auto

Exista multi oameni care detin masini, insa exista destul de putini mecanici, care stiu ce sa faca in momentul in…

By Razvan Nemesu , in Sfaturi , at October 19, 2015

Exista multi oameni care detin masini, insa exista destul de putini mecanici, care stiu ce sa faca in momentul in care o masina nu mai functioneaza asa cum ar trebui sa o faca. Majoritatea soferilor se bazeaza pe intuitie, atunci cand cumpara piese auto sau mai degraba, pe sfaturile celor din jur sau sfaturile gasite pe forumurile auto. Din pacate, nu orice piesa recomandata pe forum este buna si pentru masina ta si nu orice sfat este cu adevarat util ( Poate doar cele pe care ti le dam noi ) :). Lasand gluma la o parte, chiar avem la indemana 5 sfaturi, care s-ar putea sa iti fie extrem de utile in momentul in care achizitionezi piesele auto. Nu sunt sfaturi tehnice, dar sunt cu adevarat utile.

Sfat 1 . Cumpara piese originale ! Exista 3 categorii de piese pe piata : cele originale, cele aftermarket si cele contrafacute. Daca nu esti stapan pe cunostintele tale in domeniul auto, este bine sa cumperi piese originale, in care ai 100% incredere. Daca ai cunostinte si stii nume de firme aftermarket de incredere, poti opta pentru a doua varianta, deoarece aceasta poate sa fie si ea una foarte buna.

Sfat 2. Alege cu atentie magazinul de unde cumperi. Este foarte usor sa alegi un magazin de calitate. Exista din ce in ce mai multe magazine online precum https://www.piese-auto.ro/ care iti ofera o varietate mare de produse, te asigura de faptul ca ai garantie pentru ele si cauta cele mai mici preturi pentru tine. Magazinul este foarte important, deoarece sunt sanse bune sa alegi un magazin si sa ii ramai fidel pentru intreaga viata a automobilului. Cauta un magazin cu o diversitate mare de produse, in asa fel incat sa poti cumpara tot cosul dintr-un singur loc.

Sfat 3. Informeaza-te! Un om bine informat este un om castigat. Daca iti doresti piese de buna calitate, trebuie sa te informezi si sa te asiguri ca ai informatiile corecte la indemana. Ai noroc cu sute de bloguri destinate masinilor, cu zeci de forumuri si cu o multime de oameni pasionati in jurul tau. Chiar si in cazul in care esti total atehnic, poti obtine informatii valoroase si te poti bucura din plin de piesele pe care le-ai achizitionat.

Comments

comments