Monday, July 26, 2021
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai bune magazine de bijuterii din tara

Bijuteriile sunt, fara doar si poate, esntiale pentru anumite momente ale vietii noastre. Spre exemplu, casatoria sau logodna trebuie sa…

By Razvan Nemesu , in Topuri din lume , at September 2, 2015

Bijuteriile sunt, fara doar si poate, esntiale pentru anumite momente ale vietii noastre. Spre exemplu, casatoria sau logodna trebuie sa se concretizeze prin verighete sau printr-un inel de logodna, ceea ce face necesara achizitia unei bijuterii.

Daca urmeaza sa faci o astfel de achizitie, ai optiunea de a cumpara o bijuterie de proasta calitate, care sa se autodistruga in timp sau optiunea de a cumpara o bijuterie de buna calitate, cu diamant adevarat, cu metale pretioase de buna calitate si cu o constructie facuta cu mare grija, care sa aiba o valoare din ce in ce mai mare in timp.

Pentru cea de-a doua varianta, exista cateva magazine care iti pot asigura calitatea. Diferentele dintre ele sunt, de regula, de pret, de suport si uneori de garantie si de finisaje.

Care sunt, asadar, magazinele online de bijuterii in care poti sa ai incredere?

Sabrini . Este un magazin cu istorie bogata in ceea ce priveste bijuteriile si cu o varietate foarte mare de produse. Suportul pare a fi de buna calitate, site-ul este usor de accesat si de folosit, insa preturile par a fi destul de mari, mai ales pentru cei care nu au un buget serios. De asemenea, adresa unde pot fi gasiti este in Botosani, asadar, daca vrei sa vezi live inelul pe care il doresti, sansele sunt destul de mici sa o faci inainte de a il cumpara.

Bijuteriilarosa. Este un alt magazin interesant, cu sedii in mai multe orase ale tarii si cu produse de calitate. Site-ul este destul de usor de folosit, insa culoarea folosita este destul de obositoare. In ceea ce priveste preturile, faptul ca au sedii pe Calea Victoriei si in locuri centrale transforma inelele de logodna si verighetele in achizitii destul de scumpe.

Coriolan. Cu o promovare extrem de buna si cu un site bine pus la punct, Coriolan reprezinta o concurenta serioasa pentru toate celelalte magazine de bijuterii. Putem spune ca sta bine la toate punctele, mai putin la cel ce tine de pret, in conditiile in care costurile bijuteriilor de aici pot sa ajunga la valori impresionante.

Valmand. Am lasat la final site-ul care ne-a atras cel mai mult, din toate punctele de vedere. Unul dintre motivele pentru care ne place Valmand este faptul ca ofera posibilitatea de creare bijuterii la comanda. Contrar asteptarilor, o bijuterie la comanda, identica cu bijuteriile oferite de magazinele mai sus prezentate, poate sa coste mai putin, fara sa se faca rabat la calitate. Valmand are sediu central, un magazin elegant, fara exagerari, un site bine pus la punct si cateva elemente care scoate magazinul in evidenta, cum ar fi varietatea foarte mare de diamante colorate.

Astfel, Valmand pare a fi cea mai buna optiune, daca ne raportam elemente cum ar fi pretul, calitatea produselor, garantie si suport. Cu toate acestea, celelalte magazine reprezinta si ele optiuni serioase.

Comments

comments