Friday, January 15, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 8 cele mai terifiante locuri din lume

Supranaturalul si paranoia in jurul temei paranormalului sunt cel mai adesea subiecte care pasioneaza pe foarte multa lume. Faci si…

By AncaP , in Topuri din lume , at September 25, 2015 Tags: , , , , , ,

Supranaturalul si paranoia in jurul temei paranormalului sunt cel mai adesea subiecte care pasioneaza pe foarte multa lume. Faci si tu parte din aceasta categorie si te fascineaza casele bantuite, care te fac sa simti fiori pe sina spinarii, te pasioneaza misterele si legendele terifiante si cele mai ciudate locuri din lume? Iata o lista cu cele mai terifinate locuri din lume care astepata sa fie descoperite si sa te infricoseze.

riddle

The Riddle House, Florida, Statele Unite. In aceasta resedinta unde altadata era o firma de pompe funebre, unul din angajati care ii ura pe ceilalti s-a spanzurat in pod. Se spune ca de atunci se intampla aici cele mai ciudate lucruri.

Helltown, Ohio, Statele Unite. Cu o fundatura numita « The End Of The World » unde au loc numeroase lucruri ciudate si despre care se povestesc cele mai paranormale lucruri, Ohio te asteapta cu o multime de lucruri supranaturale.

stull2259811608_3e01d99e12

Cimitirul Stull, Kansas, Statele Unite. Este un satuc unde locuiesc 20 de persoane, foarte indepartat de civilizatie care are un cimitir considerat a fi astazi una din cele sapte porti ale infernului. Evenimentele de aici sunt paranormale si diabolice, astfel incat este supravegheat in permanenta de politie.

The Ridges, Ohio, Statele Unite. Este un vechi azil psihiatric care este pe locul 13atunci cand vine vorba despre cele mai bantuite locuri din lume.

 Humberstone-and-LaNoria-scariest-places

Humberstone si Lanoria, Chile. Sunt doua orase miniere din Chile, abandonate unde se spune ca spiritele din cimitire bantuie prin ele. Unele morminte de aici sunt descoperite! Se spune ca noaptea forme ciudate se plimba prin cele doua orase.

Byberry Hospice, Pennsylvania, Statele Unite. Este un vechi spital despre care se spune ca este malefic din cauza tratamentelor inumane la care erau supusi altadata pacientii. Se pare ca si-au gasit o modalitate de a se razbuna.

leap

Leap Castle, Irlanda. Acest vechi castel irlandez a fost pe vremuri un motiv de cearta petru doi frati si unul dintre ei a fost omorat de celalalt. Mii de resturi umane au fost gasite aici si un miros de cadavre descompuse inca mai persita in unele locuri din castel.

The Shades of Death Road, New Jersey, Statele Unite. Exista o multime de legende cu privire la acest drum extrem de periculos unde au loc o multime de evenimente macabre si foarte stranii.

Comments

comments