Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 8 activitati care iti vor urca adrenalina

Pentru cei care nu iubesc deloc vacantele monotone, cei care vor sa traiasca cele mai intense experiente si forte senzatii,…

By AncaP , in Topuri din lume , at September 23, 2015 Tags: , , , , , ,

Pentru cei care nu iubesc deloc vacantele monotone, cei care vor sa traiasca cele mai intense experiente si forte senzatii, pentru cei pentru care vacanta rimeaza cu adrenalina, iata cateva activitati in jurul lumii care ii va incanta cu siguranta.

 cagecroco-p990._sources

Cage of Death, Australia. Inca din anul 2008, Crocosaurus Cove, un acvariu din Darwin te asteapta sa te scufunzi intr-o cusca de sticla, aflata in mijlocul unui bazin plin cu crocodili. Vei putea admira la 360 de grade acesti crocodili emblematici din Australia. O activitate mai mult decat impresionanta.

Muntele Tiananmen, China. Daca vrei sa ajungi un varful acestui munte aflat la Zhangjiajie, din partea de nord-vest a provinciei Hunan trebuie sa te urci in cel mai lung teleferic din lume.

zapcat-p990._sources

Zapcat Powerboat, Anglia. Aici te poti urca la bordul unui vapor super lejer si agil care ajunge la o viteza de pana la 80 de km/h. La aceasta viteza, vaporul se ridica destul de mult in aer. O escapada care te va revigora cu siguranta.

Cursa cu bizoni prin apa, Thailanda. In fiecare an la Chonburi, in partea de est a Thailandei, are loc o competitie care aduce un omagiu bizonilor care lucreaza in agricultura tot anul. Cursele sunt rapide, impresionante si foarte periculoase.

volcanoboarding-p991._sources

Volcano Boarding, Nicaragua. Aici te asteapta o aventura iesita din comun. Trebuie sa te cateri pe Cerro Negro, un vulcan impresionant si sa il cobori apoi pe o sanie a carei viteza ajunge pana la 95 de km/h. Culorile schimbatoare ale vulcanului te vor impresiona cu siguranta.

Maraton prin nisip, Maroc. Este o cursa inedita in desert la care participantii trebuie sa duca in spate pe 240 de km hrana suficienta pentru o saptamana. O proba sportiva destul de dificila deoarece temperaturile ajung aici pana la 50 de grade.

iceswiming-p990._sources

Bai in gheata, Finlanda. In Finlanda poti inota in apa inghetata. O activitate pentru care ai nevoie o buna doza de curaj.

Rafting pe raul Zambezi, Zambia. Este o activitate intensa care incepe sub cascadele Victoria si despre care se spune ca este unul din cele mai bune trasee de rafting. Senzatii forte garantate. Faleze negre, un nivel de adrenalina care va atinge cote maxime.