Top 7 prapastii care te vor face sa ametesti

Photo of author

By AncaP

 In urmatoarea vacanta vrei sa ajungi sa vizitezi cele mai impresionante prapastii, locuri vertiginoase, piscine extreme si itinerarii ideale pentru cei mai aventurosi dintre voi? Iata prapastiile care trebuie sa fie descoperite.

Pericolul prezentat de hauri sau de prapastii au fascinat mereu turistii in cautare de adrenalina. Vertijul si senzatia de gol dar si emotiile cu care vin sunt minunate.

diavol

Piscina Diavolului dintre Zambia si Zimbabwe. Este cel mai special loc unde poti face baie. O piscina naturala de la marginea cascadei Victoria care este considerata a fi una din cele mai periculoase din lume. O frontiera impresionanta si o cascada de peste 100 de metri.

Falezele Moher, Irlanda. Falezele Moher din Irlanda sunt cel mai vizitat sit turistic din Irlanda. Cel mai inalt loc de aici ajunge pana la 214 metri. De- a lungul falezelor se pot face cele ma frumoase plimbari.

hua

Hua- Shan, China. Muntele Hua se afla in provincia Shanxi, fiind unul din cei cinci munti sacri din religia taoista. Exista doua drumuri pentru a ajunge pe varful din nord iar cel mai popular drum de 6 km porneste din satul Hushan. Dupa ce ai ajuns pe varful din nord vei putea calca pe un fel de scari din lemn care formeaza parca un drum.

Drumul Mortii, Bolivia. Este cel mai periculor drum din lume. 80 de km de drumuri care leaga orasul La Paz de Provincia Los Yungas care atrage o multime de turisti pasionati de aventura. Este un drum extrem de ingust care serpuieste printr-un peisaj superb.

mahoma

Drumul Mahoma, Muntele Aneto, Spania. La 3404 metri altitudine, este cel mai inalt munte din Pirinei din Valea Benasque. Pentru a ajunge in varf ai nevoie de 10 ore de mers pe jos pe stanci vertiginoase.

Podul Capilano, Canada. Un pod suspendat in partea de nord a orasului Vancouver din Canada. Are o lungime de 140 de metri si se afla la o inaltime de 70 de metri pentru a te bucura de cele mai frumoase senzatii.

faleze

Falezele Preikestolen, Norvegia. Este o belvedere naturala de 25 de metri patrati care ofera o priveliste minunata asupra fiordului Lysefjorden. Pentru a ajunge aici trebuie sa urci vreo doua ore. Ai grija insa sa nu cazi….