Top 7 orase de vizitat toamna

Photo of author

By AncaP

 Toamna este o perioada extrem de interesanta in care poti descoperi sau redescoperi cele mai mari orase magnifice sublimate de cele mai frumoase culori aramii, aurii sau rosii. De la Bruges la New York, iata sapte orase de descoperit in urmatoarea escapada de toamna.

new

New York, Statele Unite. Tumultuosul oras New York este un oras pasionant care poate fi vizitat intreg anul. Dar poti incerca sa vizitezi celebrul “Big Apple” si toamna. Te poti plimba prin Central Park si sa admiri arborii si frunzele lor galbene sau lacurile care se reflecta in zgarie-norii din Manhattan.

Roma, Italia. Chiar daca pare deja un cliseu, toamna si lumina aurie care parca « pluteste » deasupra acoperisurilor de aici dau Romei un farmec unic. In octombrie, majoritatea monumentelor arboreaza culori magnifice toamna la apus de soare.

 bruges_shutterstock_19520998

Bruges, Belgia. Toamna este momentul ideal in care poti vizita centrul istoric din Bruges. Te vei intoarce parca in timp si vei descoperi cele mai frumoase stradute pitoresti cu canale. Nu degeaba Bruges mai este supranumit si Venetia Nordului. Vei putea vizita biserici gotice, cladiri medievale, cafenele in care poti degusta cea mai buna ciocolata calda…

Montreal, Canada. Toamna este anotimpul ideal pentru o vizita in Canada. Padurile si peisajele sale sunt magnifice in timpul verii indiene. La Montreal vei putea admira numerosi artari in nuante de rosu aprins cu cei mai frumosi zgarie-nori in fundal. Trebuie sa ajungi si in parcul Mont Royal.

budapest_shutterstock_162074663

Budapesta, Ungaria. Perla Dunarii este magnifica toamna. Vei putea vizita aici numeroase monumente istorice sau sa faci o viiota numeroaselor « beer gardens », unde poti degusta bere in aer liber.

Dresda, Germania. Este un oras foarte interesant de descoperit, numit si « Florenta de pe Elba ». Este o magnifica destinatie culturala si artistica, cu siguranta una din cele mai impresionante din Germania.

stockholm_shutterstock_173285822

Stockholm, Suedia. Este un oras construit pe ape si un sfert din suprafata sa este constituita din parcuri si gradini care arboreaza cele mai magnfice culori aurii. Scenele pitoresti se pot descoperi la o plimbare superba pe jos. Un tur de-a lungul Marii Baltice sau langa Parcul Skantsen iti va oferi cele mai magnifice panorame.