Thursday, February 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 motive pentru a-ti face cont pe PrioriPay

Cu totii facem Plati online cu cardul , cu totii primim bani si cu totii consideram banii ca fiind centrul universului. Intr-un…

By Razvan Nemesu , in Interesant , at September 2, 2015

Cu totii facem Plati online cu cardul , cu totii primim bani si cu totii consideram banii ca fiind centrul universului. Intr-un fel sau altul, sunt!  Este motivul pentru care exista atatea institutii financiare, pentru care foarte multe razboaie se duc in jurul lor si pentru care unii oameni se angajeaza cu un singur motiv, acela de a castiga bani. In acest amalgam de institutii, idei si actiuni facute in jurul banilor, trebuie sa facem cele mai bune alegeri, in asa fel incat sa ne putem bucura de ei. Recent, in Romania a aparut o noua platforma de plata care promite extrem de multe. Prioripay este numele ei si atrage prin mai multe elemente, care mai de care mai interesante. Prin aceasta platforma poti face plati online, poti trimite bani catre oricine si poti avea o adevarata pusculita, in deplina siguranta.

Care sunt motivele pentru care merita sa-ti faci un cont PrioriPay?

Daca esti nehotarat si nu stii daca merita sau nu merita sa iti faci un cont PrioriPay, iata de ce merita :

  • Este absolut gratuit. Nu trebuie sa platesti nimic pentru a-ti face cont si nici nu trebuie sa pierzi timp. Toti stim ca timpul inseamna bani, asadar, contul PrioriPay este gata in doar cateva minute, dupa care il poti folosi fara probleme.
  • Transferurile de bani se fac instant. Intre conturile PrioriPay, transferurile de bani se fac instant. Astfel, cu cat este mai multa lume care are astfel de conturi, cu atat flexibilitatea este mai mare si poti sa platesti catre un numar din ce in ce mai mare de oameni sau sa primesti bani de la ei.
  • Poti sa atasezi un card contului. Spre deosebire de alte solutii similare, cum ar fi PayPapal, care permite transferuri rapide, dar in momentul in care vrei sa retragi banii, iti impune cateva zile de asteptare, PrioriPay iti ofera posibilitatea de a atasa un card. Cu acest card poti sa faci cumparaturi, poti sa retragi bani si te poti bucura de toate avantajele oferite si de un card normal.
  • Platforma este accesibila de oriunde. Daca ai o conexiune la internet, poti accesa PrioriPay din orice loc din lume. Site-ul este optimizat pentru toate tipurile de dispozitive de pe care ai putea sa intri si iti ofera o utilizare facila si simpla.
  • Comisioanele de transfer sunt foarte mici. De regula, astfel de servicii financiare solicita comisioane foarte mari. In cazul Prioripay, aceste comisioane sunt mici si sunt fixe.Vei sti cu exactitate cat ai de platit pentru un anumit transfer si care sunt conditiile lui. Daca vrei sa transferi bani dintr-un cont Prioripay in altul, transferurile sunt absolut gratuite.

Pe langa toate aceste beneficii, Prioripay iti mai ofera ocazia de a putea trimite bani in orice loc din tara, indiferent daca persoana careia ii trimiti banii are sau nu are conexiune la internet sau o legatura facila cu o banca. Responsabila de aceasta posibilitate este colaborarea cu Posta Romana care  duce banutii fara probleme in orice colt al lumii.

Comments

comments