Thursday, February 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 destinatii in care te poti bucura de cele mai frumoase panorame cu marea

Multi turisti cauta in vacanta cele mai frumoase locuri de unde pot admira orasele, natura sau oceanul. Varful unui munte,…

By AncaP , in Topuri din lume , at September 9, 2015 Tags: , , , , ,

Multi turisti cauta in vacanta cele mai frumoase locuri de unde pot admira orasele, natura sau oceanul. Varful unui munte, un roof top, faleze care domina marea sau cele mai frumoase belvedere… sunt o multime de elemente care te pot ajuta sa admiri frumoasa noastra planeta. Iata o selectie cu cinci locuri perfecte si somptuoase pentru a observa marea.

australia

Cap Leeuwin, Australia. Aflat in partea de sud-vest a Australiei, acest loc se afla la punctul de intalnire dintre Oceanul Austral si cel Indian. Farul de aici lumineaza una din cele mai periculoase rute maritime. Panorama iti va taia respiratia si iarna spectacolul oferit de fortele naturii este uimitor.

sagres-portugal

Golful Sagres, Portugalia. Acesta se poate explora atat pe jos cat si cu masina. Se afla in extremitatea de sud-vest cea mai importanta din Europa. Aici a fost creata o scoala de navigatie in secolul XV. Mit sau realitate, nimeni nu stie despre ce este vorba. Orice ar fi, este un loc cu o panorama splendida asupra marii.

 mirador-escénico-san-carlos-mexique

Mirador Escénico, San Carlos, Mexic. Cei care iubesc sa descopere o flora si o fauna variata, vor fi incantati sa alfe ca de aici se pot observa delfini, balene si pelicani. Lung de 6 km, acest mirador ofera o panorama unica asupra golfului Californiei si asupra minunatei Playa Piedras Pintas.

table-mountain-le-cap-afrique-du-sud

Muntele Masa din Africa de Sud. Este o adevarat minune a naturii. Muntele Masa sau Table Mountain este cel care domina orasul Cape Town din Africa de Sud. Se numeste asa, deoarece vazut de departe partea sa de sus seamna cu o masa. Este principala atractie de aici si este o excursie unica si must see de aici.

fort-dun-aengus-iles-aran-irlande

Fortul Dun Aengus, Insulele Aran, Irlanda. Coasta salbatica si mistica a Irlandei joaca aici un rol foarte important. Fortul este inalt de 100 de metri si domina o faleza scaldata de ocean. Fortul Dun Aengus este considerata  a fi si cel mai frumos din Europa si panorama pe care o ofera este magnifica.

Observand marea dintr- un loc magnific vei evada si te vei simti mai liber ca oricand….

Comments

comments