Monday, July 26, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 5 criterii pentru a alege lenjeria de pat

Daca iti doresti un somn perfect, atunci cu siguranta lenjeria de pat trebuie sa fie unul dintre principalele elemente asupra…

By Razvan Nemesu , in Interesant Sanatate Sfaturi , at September 5, 2015

Daca iti doresti un somn perfect, atunci cu siguranta lenjeria de pat trebuie sa fie unul dintre principalele elemente asupra carora trebuie sa iti indrepti atentia. Aceasta trebuie sa fie confortabila, rezistenta, sa arate bine si sa fie antialergica. Iata, asadar, 5 criterii care te pot ajuta sa achizitionezi cea mai buna lenjerie pentru pat.

  • Stabileste un buget realist. Vei gasi lenjerii de pat la cateva zeci de lei sau lenjerii la cateva sute. Incearca sa stabilesti un buget mediu, care sa iti permita sa achizitionezi o lenjerie de buna calitate. Ideal ar fi sa te gandesti la mai multe lenjerii, mai ales daca te muti in casa noua si nu dispui inca de lenjerii noi. Acestea trebuie sa fie schimbate o data la cateva zile intre ele, asadar, 3 lenjerii pot fi extrem de utile.
  • Alege un material cat mai bun. Inainte de a face o achizitie asigura-te ca citesti fiecare detaiu despre material. Densitatea, tipul de bumbac, componenta pe care o are acesta si modul in care a fost realizat pot sa spuna multe despre confortul pe care il vei avea ulterior. Daca descoperi informatii pe care nu le intelegi, exista internetul. O lenjerie ieftina si de buna calitate este cea din bumbac, deoarece este rezistenta si foarte placuta la atingere.
  • Alege stilul. Partea estetica este si ea foarte importanta, chiar daca nu este esentiala in alegerea lenjeriei de pat. Daca vrei o solutie clasica, o lenjerie crem din bumbac este perfecta pentru tine. Daca vrei o solutie moderna insa, poti alege lenjerii 3D, modele florale si foarte multe culori, care mai de care mai interesante.
  • Nu neglija culorile. Este extrem de important ca estetica lenjeriei sa fie una deosebita. Chiar daca este un accesoriu marunt, lenjeria de pat poate sa decida intreaga imagine a camerei, asadar, alege culori cat mai placute, care sa iti ofere senzatia de relaxare si de confort. Evita pe cat posibil culorile extrem de obositoare!
  • Nu neglija dimensiunile. O lenjerie perfecta este o lenjerie care este cu cel putin 60 de centimetri mai lunga si mai lata decat patul. Evita insa sa iei lenjerii prea lungi, care sa taraie pe jos, deoarece in felul acesta le poti uza foarte repede.

 

Comments

comments