Saturday, November 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 10 situri magnifice in care sa te initiezi in scufundari

 Lumea submarina te tenteaza si vrei sa inveti cat mai repede si tu sa faci scufudari? Ce ar fi sa…

By AncaP , in Topuri din lume , at September 6, 2015 Tags: , , , , , ,

 Lumea submarina te tenteaza si vrei sa inveti cat mai repede si tu sa faci scufudari? Ce ar fi sa te initiezi in cele mai frumoase si magnifice locuri de pe glob?

trawangan

Gili Trawangan, Indonezia. In largul Regiunii Lombock se afla Insulan Gili Trawangan. Apa cristalina iti permite sa observi in cele mai mici detalii testoase si o multime de specii de pesti.

Noul Wales de Sud, Australia. Aici vei descoperi peste 2000 de km de coaste si mii de situri pentru scufundari care sunt o adevarata incantare pentru ochi. Unul din cele mai frumoase locuri din Australia in care sa te initiezi in scufundari.

Utila plongée

Utila, Honduras. Un cadru ideal penrtru a invata tainele scufundarilor. Aceasta insula de doar 12 km este un punct de plecare ideal pentru aventuri acvatice.

Insulele Visayas. Insulele Visayas se afla in centrul a ceea ce se numeste triunghiul de corali. Un loc foarte bogat in recifi si unde vei gasi cea mai mare biodiversitate din lume.

atol

Atolul Male Nord, Maldive. In aceasta zona vei gasi unul din cele mai frumoase locuri pentru scufundari din Maldive. Aici este locul ideal penrtru a te initia in scufundari deoarece majoritatea hotelurilor propun cursuri de scufundari.

Marea Bariera de Corali, Australia. Un loc mai mult decat minunat pentru a te initia in scufundari. Aici vei putea admira mii de specii de pesti tropicali in cele mai fabuloase culori, varietati de alge si cele mai frumoase animale.

 sharm

Sharm-El- Sheik, Egipt. Un important loc pentru comertul egiptean dar si o destinatie foarte apreciata pentru scufundari. Apa este aici foarte transparenta.

Tahiti. Ar  fi dificil sa gasesti altundeva un cadru atat de ideal ca si cel de aici. Frumustea fundurilor marine este magnifica.

blue

Blue Corner, Palau. Bine ai venit in Micronezia, unde te poti scufunda printre baracude. O experienta magnifica. Ti se vor indeplini toate visurile in materie de scufundari, un loc unic pentru toti cei care iubesc natura.

Hawaï. Un sit foarte apreciat de catre cei care fac scufindari mai ales datorita faptului ca aici se pot intalni cu testoase gigantice.

Comments

comments