Thursday, September 29, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top 10 porturi de vizitat in timpul unei croaziere pe Mediterana

Daca in viitorul apropiat iti doresti sa faci o croaziera pe Mediterana, cele mai frumoase porturi te asteapta sa faci…

By AncaP , in Topuri din lume , at September 26, 2015 Tags: , , , , ,

Daca in viitorul apropiat iti doresti sa faci o croaziera pe Mediterana, cele mai frumoase porturi te asteapta sa faci o escala. De la Barcelona pana la Hydra, trecand si prin Rhodos, vei descoperi unele locuri de exceptie.

barce

Barcelona. Te asteapta pentru cea mai frumoasa escala plasata sub semnul culturii dar si al distractiei. Portul se afla la doar cateva minute de centrul orasului, deci poti face o escapada nocturna dupa ce ai coborat de pe vapor.

Dubrovnik. Dubrovnik te asteapta cu doua porturi. Are unul dedicat feriboturilor si un altul mult mai fermecator aflat la poalele vechiului oras. Un oras foarte primitor si animat.

gozo

Insula Gozo. Daca treci pe langa coastele malteze, trebuie sa faci o escala si pe Insula Gozo, mai ales in portul Mgarr. Este un port de pescuit foarte dragut. In jurul insulei vei gasi cele mai frumoase plaje.

Hydra. Portul Insulei Hydra este unul din cele mai fermecatoare din Grecia. Trebuie sa profiti de calmul insulei unde nu circula nicio masina. Te poti plimba prin micul oras sau poti admira marea de pe faleze.

kotor

Muntenegru.Trebuie sa ajungi si in Muntenegru pentru a descoperi portul Kotor. Vechiul oras dateaza inca din secolul XII si are cele mai impresionante edificii medievale dar si metereze foarte bine pastrate.

Portofino. Un port fermecator care se afla in Provincia Gênes din Italia. Ascuns in spatele unui golf si in plin centru al orasului, este o escala care invita la relaxare.

rhodos

Rhodos. Fortareata St. Nicholas pe post de fundal, barcile colorate si apele turcoaz… portul Mandraki din Rhodos este o adevarata bijuterie.

St. Tropez. Este unul din cele mai frumoase porturi de pe Mediterana. Daca ajungi acolo in afara sezonului, te vei putea bucura in liniste de frumusetea orasului si de imprejurimile sale.

sete

Sète. In Franta, acest port este scaldat atat de Mediterana cat si de paraul Thau. Din port poti ajunge direct in centrul orasului. Pentru relaxare ai 12 km de plaje.

Sardinia. Portul Stintino de aici este un vechi satuc de pescari cu un farmec retro si casute colorate. Pelosa este una din cele mai frumoase plaje de aici.

Comments

comments