Thursday, February 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 10 labirinturi magnifice in care sa te pierzi

Labirintul poate sa fie in vacanta un imens loc de joaca atat pentru copii cat si pentru cei mai mari….


Labirintul poate sa fie in vacanta un imens loc de joaca atat pentru copii cat si pentru cei mai mari. Daca te tenteaza, iata cateva labirinturi minunate prin care sa hoinaresti cautand iesirea.

 australia

Labirintul Aschcombe Maze, Australia. Cel mai vechi labirint din Austalia, nu foarte mre, dar care are o multime de surprize. Aleile sunt marginite de garduri vii de trei metri si permit curiosilor sa participe la o vanatoare de pitici.

Labirintul Pineapple Garden Maze, Hawaï. Este cel mai mare labirint permanent din lume. Se afla in mijlocul unei frumoase plantatii de ananas pe Insula Oahu. A fost conceput cu o forma de ananas si are aproape 11400 plante tropicale.

hedge-maze-longleat

Labirintul Hedge Maze, Longleat Safari si Parcul sau  de Distractii, Anglia. Longleat House este un parc de atractii celebru pentru safari-ul sau dar si pentru labirintul sau magic cu garduri vii care se intind cat vezi cu ochii. Un teren de joaca immpresionant.

Labirintul de la Richardson Adventure Farm. Un labirint care se afla pe un imens camp de porumb, un labirint american unul din cele mai mari si unul din cele mai complexe din lume.

 pisani

Labirintul din orasul Pisani, Italia. Un labirint gigantic minunat compus din noua cercuri care incercuiesc un turn aflat in centrul sau. A fost construit in secolul 18 si este unul din cele mai dificile din lume. Chiar si Napoleon s-a aventurat pe aleile sale.

Labirintul Peace Maze, Irlanda de Nord, Regatul Unit. Un magnific labirint care este simbolul pacii din Irlanda. Are in centrul sau un clopot care simbolizeaza reconcilierea.

penpont

Labirintul Penpont, Tara Galilor, Regatul Unit. A fost inaugurat in anul 2000 pentru a se celebra intrarea in noul mileniu. Are campuri intregi de lavanda, sublime gradini secrete si piscine frumoase.

Labirintul Hampton Court Palace,Surrey, Regatul Unit. Palatul Hampton este cel mai vechi labirint cu gard viu din Regatul Unit. Este o creatie in forma de trapez si este extrem de dificil.

 big maze

Labirintul Big Maze, National Buildings Museums, Statele Unite. Este un muzeu efemer care se afla in interiorul muzeului din Washington DC si care se inspira din labirinturile europene.

Labirintul din Schönbrunn, Austria. Se afla in gradinile castelului de aici, cu o suprafta destul de modesta. Panorama de aici iti va taia respiratia.

Comments

comments