Saturday, November 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai frumoase restaurante din Londra

Londra dispune de o multime de restaurante de tot genul: vei gasi aici atat restaurante peruviene cat si italiene, indiene,…

By AncaP , in Interesant Topuri din lume , at August 6, 2015 Tags: , , , , , , ,

Londra dispune de o multime de restaurante de tot genul: vei gasi aici atat restaurante peruviene cat si italiene, indiene, englezesti sau braziliene…alegerea locului ideal pentru a cina nu este o sarcina usoara. Pentru a va usura sarcina in cazul in care decideti sa petreceti un sejur la Londra, am ales cele mai frumoase restaurante precum si cea mai apropiata statie de metro.

la-barrica-restaurant

Barrica

Cea mai apropiata statie de metro – Goodge Street

Situat in apropiere de cartierul West End, acest restaurant autentic iti va permite sa gusti din cele mai delicioase specialitati spaniole. Mezelurile provin din Salamanca iar vinul rosu este servit cu gheata. Restaurantul serveste o mare varietate de tapas pe baza de carne sau de peste. Trebuie sa gusti neaparat patatas bravas.

river

River Café

Cea mai apropiata statie de metro: Hammersmith

Hammersmith este un restaurant celebru in Londra. Creat de catre arhitectul Richard Rogers si administrat de sotia acestuia Ruth Rogers, River Café este unul din cele mai sic locuri din Londra unde ai posibilitatea de a savura paste delicioase. Trebuie neaparat sa gusti din delicioasele branzeturi italiene puse la dispozitia clientilor. La desert savureaza un gelato.

Goring2_2225425a

The Gorring Dining Room

Cea mai apropiata statie de metro: Victoria

In acest restaurant londonez vei fi tratat regeste si vei avea posibilitatea de a gusta din cele mai bune preparate englezesti. Trebuie sa gusti neaparat ouale Drumkilbo despre care se spune ca ar fi favoritele reginei Angliei.

hoxton_grill

Hoxton Grill

Cea mai apropiata statie de metro: Old Street

Inspirat de barurile americane, acest restaurant le propune clientilor sai o gama variata de burgeri, sau carne la gratar. Trebuie sa gusti neaparat chateaubriand la gratar, o delicatesa. Si vinurile propuse sunt numeroase, la un pret rezonabil.

blue

Blue Bird

Cea mai apropiata statie de metro: Sloane Square

Blue Bird este un restaurant in stil Art Deco, intotdeauna plin de lume. De fapt, acest restaurant elegant serveste o multime de preparate englezesti precum carpaccio de cerb sau piept de porc. Blue Bird gazduieste si un bar care le ofera clientilor sai cocktail-uri delicioase, un bistro ampalsat in curte care serveste preparate simple dar delicioase precum spaghetti sau snitele.

Comments

comments