Saturday, November 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 8 destinatii insorite inca necunoscute din Europa

Daca vrei sa ajungi pe cele mai frumoase plaje cu cel mai fin nisip, nu trebuie sa ajungi neaparat in…

By AncaP , in Topuri din lume , at August 20, 2015 Tags: , , , , ,

Daca vrei sa ajungi pe cele mai frumoase plaje cu cel mai fin nisip, nu trebuie sa ajungi neaparat in cele mai cunoscute sau cele mai populare destinatii, care sunt luate cu asalt de toata lumea. Cele mai frumoase vacante cu soare din plin nu inseamna numai Filipine, Bali, Bahamas sau alte destinatii exotice. In Europa exista unele destinatii inca necunoscute care asteapta sa fie descoperite.

parga

Parga. Nu este o greseala de tipar, nu ne referim la Praga. Parga este un oras de pe coasta greceasca, o destinatie inca necunoscuta care formeaza un amfiteatrau natural in jurul portului sau minuscul. Fortareata sa minunata domina locul si ii confera un aer nobil. Ideala pentru a practica sporturi acvatice sau pentru a explora fundurile marine.  Apele sale turcoaz care nu sunt deloc adanci sunt ideale pentru a te racori.

Annecy. Construit pe malurile unuia din cele mai frumoase lacuri din Franta, Annecy poseda farmecul oraselor lacustre din Elvetia dar si romantismul Venetiei.

rovinj

Rovinj. Este unul din cele mai frumoase orase de pe coasta Adriaticii. Rovinj seamana atat cu Muntele St. Michel cat si cu Venetia. La cativa pasi de orasul vechi te asteapta cea mai frumoasa plaja.

Paris. O destinatie care nu este celebra pentru plajele sale. Dar in timpul evenimentului anual Paris Plage mii de parizieni ies sa se bronzeze pe malul Senei.

rhodos

Rhodos. Insula greceasca Rhodos este inconjurata de plaje si este una din cele mai populare destinatii din Europa. Nu este de mirare ca se mai numeste si Insula Zeului Soare.

Arzon. Pe coasta de sud a Bretaniei, comunitatea mica Arzon are mai multe plaje mici aflate la adapost de aglomeratie.

sche

Scheveningen. In partea de sud a orasului Amsterdam, aceasta statiune balneara este locul de intalnire preferat al olandezilor. Apa este rece dar imensa plaja este magnifica. Distractiile nu se limiteaza insa doar la plaja. Aici mai exista si un cinematograf, un teatru, muzee, ….

Dubrovnik. In Croatia, orasul medieval Dubrovnik atrage o multime de turisti care vin aici sa descopere bijuterii arhitecturale unice. Dar acest oras milenar este si o statiune balneara foarte populara printre turistii europeni.

Comments

comments