Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 cele mai frumoase destinatii turistice pentru cei care iubesc benzile desenate

Esti mare fan benzi desenate? Iata care sunt cele mai frumoase destinatii turistice unde trebuie sa ajungi neaparat. Parcul Asterix….


Esti mare fan benzi desenate? Iata care sunt cele mai frumoase destinatii turistice unde trebuie sa ajungi neaparat.

Asterix

Parcul Asterix. Daca vrei sa te intorci in timp si sa faci cunostinta cu Galezii, trebuie sa ajungi neaparat in Parcul Asterix. Se afla in Departamentul Oise, la aproximativ 30 de km fata de Paris, fiiind un parc tematic care isi raspandeste potiunea magica inca din anul 1989. Universurile vikingilor, ale egiptenilor sau ale galezilor sunt evocate aici prin numeroase sale atractii minunate. Vei descoperi 36 de atractii minunate si spectacole minunate, totuli ntr-un decor in care umorul galez domina.

Disneyland. Un parc minunat care nu mai are nevoie cu siguranta de nicio prezentare. Universul lui Walt Disney se poate admira la Florida, in California, dar si in Franta, la Hong Kong sau Shanghai. Cel mai mare este cel din Florida care se intinde pe 100 km patrati.

J-World

J-World, Tokyo. Daca benzile manga sunt cele care te atrag, aici trebuie sa ajungi. Nu este un parc de distractii tematic, cu montagne russes, dar aici vei descoperi cu siguranta mai multe atractii legate de celebrele manga, cum ar fi Dragon Ball. Un loc ideal pentru copii cu 4 atractii principale pe teme diferite, cu numeroase standuri cu mancare in culorile eroilor preferati si multe multe bunatati inedite, de tot felul. Poti sa devii un ninja si sa il infrunti pe Itachi, in propriul sau labirint Genjutsu, poti sa iti folosesti radarul pentru a gasi cele sapte bule de cristal si multe altele.

Muzeul Hergé. Cei care iubesc personajul Tintin, au muzeul lor, Muzeul Hergé, Hergé, fiind «  tatal » celebrului personaj. Se afla in Belgia, la 30 de km de orasul Bruxelles. Vei gasi aici peste 80 de planse originale, 800 de poze, documente si obiecte diverse care te vor scufundain universul minunt al reporterului cu pantaloni de golf. Un loc magic, indraznet, luminos, o cladire minunata care nu respecta normele pentru un a crea un patrimoniu minunat.

Spirou

Spirouland. Daca iubesti personajul Spirou dar si alte personaje care graviteaza in jurul sau, cum ar fi celebrul Marsupilami, trebuie sa stii ca in acest an se va deschide parcul Spirouland in Belgia.

Comments

comments