Thursday, February 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 10 locuri incredibile pentru a observa viata salbatica

Vrei sa iei mai mult contact cu mama natura, cu tot cu peisajele sale, cu locurile sale minunate dar si…

By AncaP , in Topuri din lume , at August 21, 2015 Tags: , , ,

Vrei sa iei mai mult contact cu mama natura, cu tot cu peisajele sale, cu locurile sale minunate dar si cu animalele cele mai frumoase atunci cand mergi in vacanta? Iata care sunt locurile in care trebuie sa ajungi.

 colorado

Parcul National din Muntii Stancosi. Bine ai venit in Colorado, in parcul sau din Muntii Stancosi, o rezervatie a biosferei minunata. Aici se afla si cel mai inalt varf din munti- Longs Peak. Te vei intalni cu siguranta si cu cativa mufloni sau rozatoare dragute.

Parcul National Tortuguero, Costa Rica. O natura fabuloasa te asteapta. In acest parc se practica tursimul ecologic si poti observa numeroase animale precum crocodilii, pasarile tucan sau maimutele paianjen printre altele.

kenya

Kenya. Ai auzit pana acum de « Big Five”, cei cinci mamiferi africani pe care trebuie sa ii vezi macar o data in viata? Kenya est locul ideal pentru a-i admira. Vino sa descoperi leul, leopardul, elefantul de Africa, rinocerii negri si bizoni.

Rezervatia naturala integrala din Madagascar. In partea de vest a Madagascarului se afla o rezervatie deschisa inca din anul 1990 si care adaposteste o multime de specii albe,precum fazanul cu guler alb sau lemurianul.

borneo

Bornéo. In padurea de aici sunt o multime de specii de animale de descoperit. Atentie insa! In padure nu numai animalele sunt carnivore, ci si plantele. Vedetele incontestabile sunt maimutele sau urangutanii.

Insulele Galapagos. Fauna din Parcul National Galapagos are particularitatea de a fi diferita pe fiecare insula. In arhipelag sunt peste 50 de specii de pasari, dar si testoase gigantice, iguane terestre si marine.

parc

Parcul National din Cascada Augrabies, Africa de Sud. Aici poti observa in voie pasarile in decorul minunat creat de cascada. Te vei intalni si cuvulturi si alte specii fabuloase de pasari.

Desertul Kalahari, Namibia. Aici poi descoperi mai multe rezervatii naturale, cu o fauna extrem de bogata. Te vei « intalni » cu lei, cu hiene, cu numeroase suricate, dar si cu antilope sau springboks.

shark

Golful Skark. Unul din cele mai bune locuri pentru cei care iubesc zoologia. Vei putea admira vacile de mare, delfinii, peste 200 de specii de pasari, o suta de specii de reptile, dar si 323 specii de pesti.

Yellowstone Este cel mai vechi parc national din lume. Vei putea admira aici ursi grizzly, lupi sau bizoni.

Comments

comments