Thursday, May 28, 2020
Afli informatiile care conteaza


Top 10 cele mai romantice hoteluri din lume

Vrei sa faci cat mai repede o escapada romantica alaturi de persoana iubita? Ce ar fi sa alegi cele mai…

By AncaP , in Topuri din lume , at August 29, 2015 Tags: , , , , , ,

Vrei sa faci cat mai repede o escapada romantica alaturi de persoana iubita? Ce ar fi sa alegi cele mai romantice hoteluri de pe planeta? Iata care sunt acestea.

ana

Anastasis Apartments, Grecia. Pe Insula Santorini in Grecia, poti petrece unul din cele mai romantice sejururi in cele mai frumoase apartamente anastasis.

Castello di Casole, Italia. Bine ai venit  ca sa te bucuri de farmecul atemporal si discret al Castelului di Casole. Este un castel magnific din Toscana, intr-un cadru fabulos, cu podgorii cat vezi cu ochii si un satuc medieval.

Oak creek Nevada

The Innn Above Oak Crek, USA. Un cadru romantic inseamna si cel mai natural cadru cu putinta. Linistea, romantismul si calmul se imbina in acest hotel din Nevada cu cele mai confortabile camere.

Riad Noir d’Ivoire, Maroc. Daca vrei sa te bucuri de cea mai frumoasa escapada in Maroc, aici trebuie sa ajungi. Este unul din cele mai fermecatoare hoteluri din Marrakech.

La minerva Italie

La Minerva, Capri. Un hotel cu doar 18 camere, dar cu un farmec incontestabil. Te vei bucuta de cea mai spectaculoasa priveliste asupra marii si de intreaga frumusete oferita de Italia.

Nayara, Costa Rica. Pentru un sejur 100% natural si extrem de romantic, hotelul Arenal Nayara te va satisface cu siguranta. O bijuterie ecoresponsabila din inima Coastei Bogate.

Hotel amour paris

Hotel Amour, Paris. Orasul romatic prin excelenta, are numeroase hoteluri la fel de romantice. Acesta are un nume predestinat si are pe pereti poze cu femei goale. Mai ofera si o priveliste superba asupra gradinii interioare.

Bucuti&TaraBeach Resorts, Aruba. Daca visezi la plaje cu nisip alb si la cele mai spctaculoase panorame cu oaceanul, trebuie sa ajungi aici pe Insula Aruba. Ce zici de o cina romantica luata pe plaja?

Komandoo Maldive

Komandoo Maldive Island Resort. Iata un hotel exceptional din Maldive unde te vei simti putin ca si Robinson Crusoe, izolat pe o insula magnifica dar bucurandu-te de tot confortul si conditiile pentru cel mai paradisiac sejur.

Al Maha, Dubai. Pentru o excursie romantica, luxoasa…. dar si desertica iata locul ideal! Aflat in rezervatia naturala a desertului Dubai, acest desert iti va permite sa te bucuri de confort, de lux, dar si de o priveliste minunata.

Comments

comments