Top 10 cele mai frumoase trenuri din lume

Photo of author

By AncaP

Trenuri de lux, de legenda, mitice, calatorii de lux  in cele mai frumoase trenuri… iti surade ideea? Redescopera bucuria de a calatori cu trenul in cele patru colturi ale lumii in cele mai frumoase trenuri din lume.

 Blue-Train-Afrique-du-Sud

Blue Train, Africa de Sud. Trenul albastru este un tren de lux mitic. Poti parcurge cu el mai multe itinerarii, dar cel mai cunoscut este cel care merge de la Cape Town la Port Elisabeth sau de la Cape Town la Pretoria. Oricare ar fi itinerariul ales, vei calatori extrem de confortabil.

Indian Pacific. Indian Pacific este cel mai lung tren care ofera cea mai memorabila calatorie cu trenul. De la Perth la Sidney vei descoperi cele mai contrastante peisaje din Australia.

Maharajas-Express

Maharajas’ Express. Este cel mai scump tren din India, un adevarat palat pe roti. In decorarea sa sursa de inspiratie au fost masinile folosite in trecut de catre maharajahi, fiind un exemplu perfecta pentru stilul traditional indian artizanal.

Orient Express. Un al tren mitic carete va duce intr-o minunata calatorie prin trecut cu vagoanele sale care au fost restaurate extrem de fidel. Vei traversa cu el Europa de la Londra la Venetia, in doar doua zile. Este o legenda si datorita celor mai faimoase carti in care este un personaj mitic.

trans

Transsiberianul. Acest tren implineste visurile celor care iubesc sa calatoreasca peste tot, ducandu-i prin cele mai frumoase peisaje din Rusia, totul intr-un tren de lux, bineinteles. De la Moscova la Vladivostok, peisajele iti vor taia respiratia.

Rovos Train. Este un veritabil palat pe roti care ofera o experienta de neuitat. Vei merge din Pretoria inspre Cape Town, apoi inspre Cascada Victoria, in Namibia, dar si inspre un safari in Durban cu cele mai frumoase ternuri de golf.

The-Golden-Chariot

The Golden Chariot. Este cea mai buna modalitate de a descoperi cele mai frumoase si originale destinatii din India de Sud.

PeruRail, Machu Picchu. Pentru a ajunge la situl magic Machu Picchu ai nevoie de cei mai buni pantofi… sau de acest tren.

The-Royal-Scotsman

The Royal Scotsman. Un tren care propune diverse circuite tematice private prin Scotia si Anglia. Decorul interior este realizat in cel mai pur stil Edwardian care ii confera o ambianta de club privat.

Nanatsuboshi. Un veritabil hotel cu un restaurant gastronomic, cu un piano bar si 14 suite de lux. Vei descoperi Insula Kyushu altfel.