Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 10 cele mai bune trasee de drumetie

Vrei sa te plimbi putin prin cele mai fabuloase trasee de drumetie si sa iti dezmortesti putin picioarele? Iata un…

By AncaP , in Topuri din lume , at August 17, 2015 Tags: , , ,

Vrei sa te plimbi putin prin cele mai fabuloase trasee de drumetie si sa iti dezmortesti putin picioarele? Iata un top al celor mai bune trasee de drumetie de pe planeta pentru a avea de unde alege.

Grand Canton

Marele Canion, USA. Un loc foarte apreciat de catre cei care iubesc drumetiile. Arhitectura naturala a acestui sit este absolut incredibila.

Annapurna, Nepal. Pentru o plimbare in munti care iti va taia respiratia, aici trebuie sa ajungi.

Fitz Roy argentine

Fitz Roy, Argentina/Chile. Un alt circuit pentru drumetii care se poate transforma in cea mai lunga plimbare sau trekking prin cei mai frumosi munti argentinieni. Vei avea mult de urcat – 3 metri 400.

Machu Picchu, Peru. Bineinteles ca situl Machu Picchu merita cu prisosinta si el sa fie vizitat, dar aici mai poti descoperi un traseu minunat – cel al incasilor. Vei putea astfel urca pe Huana Picchu, muntele care se afla deasupra ruinelor, pe versantul oriental.

Mont_Albert

Traseul din Muntele Albert, Quebec. In Quebec vei putea descoperi peste 6000 de km pentru drumetii. Dar cel din Muntele Albert este magnific. In Chic-Chocs, Parcul Gesapesie, vei gasi cei mai inalti munti.

Petra

Petra, Iordania. Frumusetea milenara a peisajelor din Iordania ii va incanta pe cei care aleg sa se plimbe pe aici.

Milford Track, Noua Zeelanda. Daca alegi sa iti petreci vacanta in Noua Zeelanda, trebuie sa ajungi si in Parcul National Fiordland unde vei gasi cele mai frumoase trasee pentru drumetii. Cel mai agreabil amestec de paduri tropicale si de munti.

Mont Blanc

Mont Blanc, Franta. Celebrul munte european reprezinta un formidabil decor pentru cele mai frumoase drumetii. Pentru un tur complet al muntelui, vei avea neovie de 7-10 zile, timp in care vei ajunge si prin Italia sau Elvetia.

El Camino, Santiago de Compostella. Este un loc de pelerinaj pentru trup si suflet.

corse gr20

GR20, Corsica. Corsica mai este numita si Insula Frumusetii. Este de ajuns sa te plimbi pe celebrele sale trasee pentru drumetii si iti vei da seama de ce. Vei traversa astfel Corsica de la nord la sud, pe un traseu in intregime de munte. 180 de km de placeri vizuale.

Comments

comments