Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 10 cele mai bune destinatii pentru schi

Iarna, toti cei care iubesc zapada si sporturile de iarna sunt in cautare de destinatia ideala. Dar cum mai este…

By AncaP , in Topuri din lume , at August 11, 2015 Tags: , , , , ,

Iarna, toti cei care iubesc zapada si sporturile de iarna sunt in cautare de destinatia ideala. Dar cum mai este ceva pana cand iarna va veni, iti prezentam de pe acum o selectie pentru a alege cea mai buna destinatie pentru tine.

mont-tremblant._sources

Mont-Tremblant, Canada. Un vast domeniu schiabil cu un satuc dedicat in intregime pietonilor cu o multime de restaurante, de buticuri si servicii de exceptie. Este cea mai in voga destinatie din Canada.

Aspen, Statele Unite. Este statiunea preferata de vedete si de cei care iubesc spatiile vaste si aerul curat. Aspen atrage turistii de peste tot cu pistele sale superbe si cu numeroasele activitati propuse.

chamonix._sources

Chamonix, Franta. Vei gasi aici mai multe domenii schiabile aflate pe impozantul masiv Mont-Blanc, cel mai inalt din Europa de Est. Este si locul unde a schiat si James Bond!

Whistler, Canada. Aici vei putea admira o veritabila feerie de iarna. Este o destinatie « must see » de aici cu cea mai fascinanta cultura a muntelui.

kitzbuhel._sources

Kitzbühel, Austria. Aici, in statiunea Kitzbühel, din Tirol se afla Streif, una din cele mai dificile piste din lume. Sunt insa si itinerarii mai usoare. De toate pentru toate gusturile.

Banff, Canada. Cu statiunile sale inconjurate de Muntii Stancosi, Banff ofera o experienta de neuitat celor care iubesc sa schieze. Statiunea Lake Louise Ski Area, cu cabanutele sale de lux iti ofera posibilitatea sa schiezi intre Alberta si Columbia Britanica… pe aceeasi pista.

megeve._sources

Megève, Franta. Este cel mai autentic satuc de munte din tara masivului Mont- Blanc. Aici sunt cele mai prestigioase hoteluri, o statiune de schi jet-set si piste usoare, intr-o atmosfera unica.

Lacul Tahoe, Statele Unite. Soarele straluceste aici tot anul. La cateva mile de San Francisco, California, statiunile luxoase de aici sunt inconjurate de ape splendide in nuante de albastru. O statiune ideala deci pentru cei care iubesc sa schieze.

st-moritz._sources

St. Moritz, Elvetia. Este unul din cele mai celebre locuri de vilegiatura cel mai frumos din lume. Este o statiune sic, eleganta, exclusiva si cosmpolita. Sportul, moda si istoria sunt imbinate de minune cu traditia termala.

Val Thorens, Franta. Val Thorens este cea mai inalta statiune din Europa si cel mai mare domeniu schiabil.